Ali Koç’tan siyasilere gönderme: “Özellikle son yıllarda Trabzonspor’u tutan bakanlarımız…”

Ali Koç’tan siyasilere gönderme: “Özellikle son yıllarda Trabzonspor’u tutan bakanlarımız…”

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç yaptığı basın toplantısında siyasilere dikkat çeken mesajlar verdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç yaptığı açıklamada Trabzonspor’a verildiği iddia edilen siyasi desteklere ilişkin konuştu. Ali Koç, namlunun ucundaki Kanarya pankartı ve Fenerbahçe’nin takım otobüsünün Trabzon’da silahlı saldırıya uğramasına da değinerek siyasilere gönderme yaparak şunları söyledi:

“BU CAMİANIN KENDİNİ AYRICALIKLI HİSSETMESİNE SEBEP OLUYOR”

“Buna sebebiyet veren Sayın Bakanlarımıza sözüm olacak, herkesin olduğu gibi siyasetçilerin de bir takımı tutması normaldir. Özellikle son yıllarda Trabzonspor'u tutan bakanlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanları ve görevlilerin bunu açıkça göstermeleri, açıkça şampiyonluk dilemeleri, bu camianın kendini ayrıcalıklı hissetmesine sebep oluyor.”

“SÖZ KONUSU PAÇAVRADAKİ AŞAĞILIK MESAJ AÇIKTIR!”

“Hangi takımın bakanını Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Başakşehir maçlarında böyle gördünüz? Uzun vadede bu durum en çok Trabzonspor'a zarar verecek. Sadece Trabzon'un değil, tüm Türkiye'nin bakanları olarak, sizlerin bu pankartı nasıl karşıladığınızı merak ediyoruz. Suç teşkil eden bu pankarta neden tepki göstermediniz? Söz konusu paçavradaki aşağılık mesaj açıktır!”

"TFF'NİN 'T'Sİ TRABZON İÇİN DEĞİL TÜRKİYE İÇİNDİR"

"TFF'NİN 'T'si Trabzon için değil Türkiye içindir. Artık bunu bir hatırlayın. Federasyondakiler de icraatlarını, hareketlerini, adımlarını, kararlarını buna göre alsınlar."