Ankaragücü taraftar grubu BEÇ'ten olay gönderme: "Kimlerin hangi pisliklere bulaştığı belliyken tek bir tutuklama dahi çıkmayan güzide ülkemizde..."

Ankaragücü taraftar grubu BEÇ'ten olay gönderme: "Kimlerin hangi pisliklere bulaştığı belliyken tek bir tutuklama dahi çıkmayan güzide ülkemizde..."

Ankaragücü taraftar grubu Bekar Evi Çocukları (BEÇ), MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın tutuklanmasının ardından açıklama yaptı ve kararı tanımadıklarını duyurdu.

Ankaragücü - Rizespor maçının ardından sahaya inerek hakem Halil Umut Meler'i yumruklayan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı.

Koca'nın tutuklanmasının ardından Ankaragücü taraftarları ayağa kalktı. Dünden bu yana Faruk Koca'nın arkasında duran sarı lacivertli taraftarlardan Bekar Evi Çocukları (BEÇ) grubu, yaptığı açıklama ile kararı tanımadıklarını ve saygı da duymadıklarını ifade etti.

BEÇ'ten yapılan açıklama şöyle:

"BU ÜLKEDE KİMLERİN HANGİ PİSLİKLERE BULAŞTIĞI ORTADAYKEN TEK BİR TUTUKLAMA DAHİ ÇIKMAYAN GÜZİDE ÜLKEMİZDE..."

VE... Türk Futbolu'nda üstü kapatılmaya çalışılan hakem sorunu bu tutuklanma ile sona ermiştir, tebrikler (!)  Bu ülkede kimlerin hangi pisliklere bulaştığı ortada belliyken tek bir tutuklama dahi çıkmayan güzide ülkemizde bugün Faruk Koca Başkanımıza bizim ve tüm vicdanlı bireylerin gözünde skandal bir karar verilmiştir.

"DURUŞ BOZUKLUĞUNUZUN FİZİKSEL OLMADIĞINI ANLAYABİLİYORUZ"

Her hafta televizyon olsun, sosyal medya olsun hakemlerle ilgili her türlü tehditi hakareti sırıtarak söyleyenler, dünden beri herkesin bir anda melekleştiği bu sahtekar ortamda aldığınız hiç bir kararı tanımıyoruz, saygı duymuyoruz! Gerçeği sizin de bildiğinizi biliyoruz ama duruş bozukluğunuzun fiziksel olmadığını da anlayabiliyoruz.

"SİNCAN CEZAEVİNİN ÖNÜNDE BU DAKİKADAN SONRA ADETA ÇADIR KURUP KAMP YAPACAĞIZ"

Faruk Koca Başkanımıza verilen bu ağır cezayı kınıyor mücadelemizin yeni başladığını buradan tüm kamuoyuna bildiriyoruz. Sincan Cezaevinin önünde bu dakikadan sonra adeta çadır kurup kamp yapacağız. Olması gereken karar çıktığı zaman ,Faruk Koca Başkanımızı binlerce kişi eşliğinde konvoy ile beraber Ankaragücü Kulüp Başkanlığı binasına götüreceğiz"

ekran-goruntusu-2023-12-12-162957.png