Ankaragücü, Tolunay Kafkas ile yolları ayırdı! Rıza Çalımbay mı geliyor?

Ankaragücü, Tolunay Kafkas ile yolları ayırdı! Rıza Çalımbay mı geliyor?

Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasının ardından teknik direktör Tolunay Kafkas ile yollarını ayırdı. Peki Başkent ekibine kim gelecek?

Trendyol Süper Lig'de etkili bir kadro kuran ve iddiasını ortaya koyan Ankaragücü, 7. haftada Galatasaray'a mağlup olunca teknik direktör Tolunay Kafkas ile yollarını ayırdı.

"MERT İNSAN TOLUNAY KAFKAS'A TEŞEKKÜRLER"

Sarı lacivertliler ayrılık haberini şöyle duyurdu:

"Teknik Direktörümüz Tolunay Kafkas ile yapılan görüşmelerin ardından karşılıklı olarak yollarımızın ayrılması konusunda mutabakata varılmıştır. En zor şartlarda bu görevi kabul eden, görev yaptığı süre boyunca profesyonel bir hocalığın yanında aidiyet duygusu ile de aramızda olan, Türk futbolunun çalışkan ve mert insanı Tolunay Kafkas’a bize kattıkları için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz. Yolun açık olsun Tolunay Kafkas…"

ekran-goruntusu-2023-10-02-165025.png

Galibiyete hasret kalan Başkent ekibinde yüksek sesle konuşulan isim ise Rıza Çalımbay oldu. Peki Çalımbay bu duruma ne diyor?

Bu ayrılığın ardından gündeme gelen Rıza Çalımbay NTV Spor'a konuştu.

HENÜZ GÖRÜŞÜLMEDİ

Önceki günlerde Samsunspor ile anlaşamayan deneyimli teknik direktör yaptığı açıklamasında, "Ankaragücü'nde yaşanan ayrılık henüz çok yeni, benimle herhangi bir görüşme şimdilik gerçekleşmedi" ifadelerini kullandı.

RIZA ÇALIMBAY, SÜPER LİG İSTİYOR

Ankaragücü'nü çalıştırmak isteyip istemediği sorulduğunda "Tabii ki isterim. Sezonun kalanında Süper Lig'de takım çalıştırmak istiyorum" dedi.