Avcı'da sorun sözleşme süresi

Avcı'da sorun sözleşme süresi

Teknik direktör arayışında olan Trabzonspor, Abdullah Avcı'yla sözleşme süresi üzerinden detayları konuşuyor.

Teknik direktör sorununu çözmeyi hedefleyen Trabzonspor'un Abdullah Avcı ile sözleşme süresi üzerinden detayları konuştuğu öğrenildi.

Antalyaspor’un da çok istediği hatta şehre getirip, Fenerbahçe maçı öncesi görüşmelerde bulunduğu Avcı, Güney ekibiyle anlaşamadı.

Bu gelişmenin ardından gözler tamamen Trabzonspor cephesine çevrildi. Başkan yardımcısı Ertuğrul Doğan'ın görüşmeleri yürüttüğü ve detayların konuşulduğu öğrenildi.

Avcı 3 yıl istiyor

Fanatik'in haberine göre; Avcı 3 yıllık mukavele isterken, yaklaşık 1 sene sonra olağan seçime gidecek olan bordo-mavililer ise 1+2 yıl gibi opsiyonlu bir kontrata sıcak bakıyor. Bu konunun aşılması halinde tarafların anlaşma ihtimali oldukça yüksek.

Alternatifler

Tamer Tuna ismi Trabzonspor Yönetimi’nin gündeminde yer almazken Fatih Tekke için de henüz erken olduğu düşünülüyor. Avcı’nın şu anki alternatifleri Şota Arveladze, Mustafa Reşit Akçay ve Samet Aybaba.

Phaktakor ile şampiyonluk mücadelesi veren Şota’nın Aralık sonunda kontratı bitiyor. Diğer iki tecrübeli hoca Aybaba ile Akçay ise çağrılmaları halinde göreve gelmeye hazır.