Aziz Yıldırım, Ali Koç'un çağrısını reddetti: "Kim şampiyon yapmak istemiyor? Kim? Adı ne?"

Fenerbahçe'nin eski Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 2 Nisan'daki kongre çağrısına yanıt verdi. Yıldırım, toplantıya katılmayacağını açıkladı.

Aziz Yıldırım, 2 Nisan'daki Fenerbahçe'nin olağanüstü kongresine katılmama kararı aldı. Fenerbahçe'nin eski başkanı çarpıcı açıklamalarda bulunarak, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un söylemlerini eleştirdi.

ali-koc-tan-kongre-uyelerine-2-nisan-cagrisi-habermeydan-1200x675.webp

Fenerbahçe, ligden çekilme dahil çeşitli aksiyonları görüşmek üzere olağanüstü kongrede üyelerle 2 Nisan tarihinde bir araya gelecek.

AZİZ YILDIRIM, 2 NİSAN'DA YOK

Aziz Yıldırım ise 2 Nisan'da yapılacak Fenerbahçe'nin olağanüstü kongresine katılmama kararı aldığını açıkladı.

Yağız Sabuncuoğlu'na konuşan Aziz Yıldırım, "Ben hiçbir toplantıya gitmeyeceğim. Eski yöneticileri iftara çağırıyorlar. Beni çağırırken Şekip'i arıyorlar, Ben dahil 8 isim veriyorlar. 'Bunları sen çağır' diyorlar. 2 Nisan'da aynı şekilde. Toplantının amacı nedir, belli değil. Sonuç ne olacak, belirsiz." ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2024-03-27-231642.png

"DÜŞMANIN ADINI KOYUN"

Ali Koç'un "Benim başkanlık dönemimde Fenerbahçe'yi şampiyon yapmazlar" sözleriyle ilgili Aziz Yıldırım, "Benim merak ettiğim şu; Fenerbahçe Başkanı'nı kim şampiyon yapmak istemiyor? Kim? Adı ne? Adını koymadan mücadele olmaz. Biz, adını koyduk. FETÖ dedik. Devlet ile FETÖ'yü ayırdık. Bütün camia FETÖ'ye karşı mücadele ettik. Düşmanın adını koyun. Düşman belli değilken 'Bizi şampiyon yapmayacaklar' dersek, o zaman herkes bize karşıymış gibi olur ki bu hata olur." açıklamasını yaptı.

TRABZON'DA YAŞANAN OLAYLAR

Yıldırım'ın konuşma yaptığı görüntü de sosyal medyada paylaşıldı. Konuşmada Yıldırım, Trabzonspor maçındaki olaylarla ilgili devletin devreye girmesi gerektiğini buna da 2015'te Fenerbahçe otobüsünü kurşunlayan fail ya da faillerin bulunmasıyla başlanması gerektiğini söyledi. Öte yandan Trabzon'da yaşayan olayların sosyolojik olarak da ele alınması gerektiğini ifade etti.

"FENERBAHÇE ATATÜRK'ÜN TAKIMIDIR, MÜCADELE ETMELİDİR" 

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin Atatürk'ün takımı olduğunu söyleyen ve sarı lacivertlilerin buna dayandığını ve bu nedenle mücadele edilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.