Babel'den Antalyaspor mağlubiyeti sonrası flaş paylaşım

Babel'den Antalyaspor mağlubiyeti sonrası flaş paylaşım

Beşiktaş'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, 3-2'lik Antalyaspor mağlubiyetinin ardından kişisel Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Beşiktaş, konuğu Antalyaspor’a 3-2 mağlup olurken karşılaşmada formsuz görüntüsüyle dikkat çeken Hollandalı yıldız Ryan Babel, kişisel Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu.

Takım arkadaşlarına destek olduğunu ifade eden Babel, “Bazen kaybedersiniz, bazen kazanırsınız, bazen ‘evine dönmen’ gerekir, bazen ‘adamsındır’, bazen ıslıklarlar, bazen senin için tezahürat yaparlar, bazen YouTube videolarını beğenirler, bazen artık yapmamanı isterler… Duruma bakmaksızın takım arkadaşlarımın yanındayım… Birlikte kazanan ve birlikte kaybeden ‘1’ takımız… Önümüzdeki maçta gelişeceğiz…” dedi.

Yaz transfer döneminin başında takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkan Ryan Babel formsuz olduğu için zaman zaman eleştirilirken Beşiktaş’ın sosyal medya hesabıyla bir YouTube videosu üzerinden yaşadığı diyalogla da gündeme gelmişti.