Barış Alıcı: Herkes nasıl sakin kalabildiğimi soruyor

Barış Alıcı: Herkes nasıl sakin kalabildiğimi soruyor

Fenerbahçe'nin yeni transferi ve taraftarın sevgilisi 21 yaşındaki Barış Alıcı, sarı lacivertli formayla çıktığı ilk lig maçını değerlendirdi. Bursaspor maçında ayakta alkışlanan Barış Alıcı, "Taraftar beni çok iyi hazırladı' dedi.

Spor Toto Süper Lig devi Fenerbahçe’nin genç yıldızı Barış Alıcı, Bursaspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sezon başında Altınordu’dan transfer edilen ve kısa sürede Fenerbahçe taraftarının sevgilisi olan 21 yaşındaki Barış Alıcı, Bursaspor maçında oyundan çıkarken bütün stat ve Başkan Ali Koç tarafından ayakta alkışlandı.

Sarı lacivertli takımdaki günleriyle ilgili Vatan Gazetesi’ne konuşan Barış Alıcı, “Herkes nasıl bu kadar sakin kalabildiğimi soruyor… Bunun sebebi taraftarımız. Sezon öncesi hazırlık maçlarında taraftarımız sağ olsunlar beni bu atmosfere ve heyecana hazırladı” ifadelerini kullandı.

Yine de heyecan yaptığını söyleyen Barış, “Maçın başında tabii ki bir heyecan yaşadım ama sanki uzun yıllardır oynuyor gibi maça devam ettim. Saha içinde çok rahattım. Bana gösterilen ilgi ve desteğe teşekkür ederim” dedi.

Genç yıldız sözlerini şöyle noktaladı; “Geçtiğimiz sezon Altınordu'da 33 maçta oynadım, bu da benim için çok önemliydi. F.Bahçe formasıyla da oynadıkça daha iyi olacağım. Teknik direktörümüz Phillip Cocu bana şans verdi, her zaman elimden geleni yapacağım.”