Başakşehir - RB Leipzig maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Başakşehir - RB Leipzig maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Başakşehir, 5. hafta maçında Alman ekibi RB Leipzig'i konuk edecek.

Şampiyonar Ligi'nde H Grubu'nda yer alan temsilcimiz Başakşehir, 5. hafta maçında Alman temsilcisi Leipzig ile kozlarını paylaşacak. Leipzig ve PSG maçlarında göze hoş gelen bir futbol oynamasına ve bol pozisyon bulmasına rağmen skora gidemeyen Başakşehir, iki maçtan da 2-0 mağlup ayrılmıştı. Manchester United galibiyetiyle moral depolayan temsilcimiz, 4. maçta ise İngiliz devine 4-1 kaybederek ağır bir yara almıştı. Grupta 5. maçlar öncesinde Başakşehir 3 puan ile son sırada yer alıyor. Manchester United'ın 9 puan ile liderliğini sürdürdüğü grupta, PSG ve Leipzig 6'şar puana sahip. Grubun diğer maçında ise Manchester United ile PSG, İngiltere'de karşı karşıya gelecek.

Başakşehir - Leipzig maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? 
Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki karşılaşma 2 Aralık Çarşamba günü oynanacak ve saat 20.55'te başlayacak. Mücadelede İspanya Futbol Federasyonundan Carlos del Cerro Grande düdük çalacak. Müsabaka, beIN Sports 1'den naklen yayımlanacak. 90 dakikanın canlı anlatımı ve skor takibi ise fanatik.com.tr'de olacak.

Başakşehir - Leipzig muhtemel 11'ler:

Başakşehir: Mert, Rafael, Skrtel, Epureanu, Bolingoli-Mbombo, Berkay, Visca, İrfan Can, Deniz, Chadli, Demba Ba

Leipzig: Gulacsi, Konate, Upamecano, Halstenberg, Mukiele, Sabitzer, Kampl, Nkunku, Angelino, Olmo, Forsberg

Başakşehir'de zorlu mücadele öncesinde sakatlığı süren Junior Caiçara kadroda yer alamayacak. İstanbul temsilcisinde, Danijel Aleksic de bu mücadelede forma giyemeyecek. Tedavileri süren Mehmet Topal ve Enzo Crivelli'nin durumu ise maç günü netlik kazanacak.

Konuk ekip Leipgiz'de ise Klostermann, Laimer ve Henrichs sakatlıkları sebebiyle Başakşehir karşısında forma giyemeyecekler.