Beşiktaş başkanlığına ismi geçen kişiler

Beşiktaş başkanlığına ismi geçen kişiler

Beşiktaş olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. Peki başkanlık için konuşulan isimler kimler?

Beşiktaş camiası bir süredir başarısız sonuçlar ve ezeli rakiplerinin transferde geride kalması nedeniyle yönetime tepki gösteriyordu. Dünkü UEFA Avrupa Konferans Ligi maçında Lugano'ya 2-0'dan verilen maç bardağı taşıran son damla oldu. Maçta bir de TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Başkan Ahmet Nur Çebi'ye parmak sallaması siyah beyazlılarda isyan bayrağı açmasına neden oldu.

Beşiktaş yönetimi gece uzun bir toplantı yaptı. Toplantı sonrası Şenol Güneş teknik direktörlük görevinden istifa etti. Kulüp ise olağanüstü kongre kararı aldı. Kongrenin aralık ayına kadar yapılacağı belirtildi.

Öte yandan Ahmet Nur Çebi'nin yeniden aday olacağı da konuşuluyordu.

BEŞİKTAŞ BAŞKANI KİM OLACAK?

Gazeteci Candaş Tolga Işık edindiği kulis bilgilerini X hesabından paylaştı. Buna göre Beşiktaş başkanlığında adı geçen isimler şu şekilde ifade edildi:

"Ahmet Nur Çebi adaylığıyla ilgili kararını vermedi. Şayet Başkan aday olmazsa Asbaşkan Emre Kocadağ aday olacak. Bununla birlikte Hasan Arat'ın adaylığı kesin. Ayrıca Tevfik Yamantürk, Mesut Urgancılar ve Yıldırım Demirören de adaylığı gündemde olan isimler..."

FİKRET ORMAN YENİDEN Mİ?

"Az önce Beşiktaş eski Başkanı Fikret Orman'la konuştum, "Aday olmayı düşünüyor musunuz?" diye sordum, "Ben sonradan Beşiktaşlı olmadım! Beşiktaşlı doğdum son nefesime kadar da Beşiktaşlı kalacağım. Beşiktaş'ın ne zaman bana ihtiyacı olursa orda olurum" dedi."