Beşiktaş evinde kayıp

Beşiktaş evinde kayıp

Süper Lig’e yaptığı kötü başlangıcın ardından yakaladığı galibiyet serisiyle zirveye ortak olan Beşiktaş’a BTC Türk Yeni Malatyaspor ‘dur’ dedi.

Beşiktaş’ın Süper Lig’deki 6 maçlık galibiyet serisi, efsane futbolcusu Sergen Yalçın’ın çalıştırdığı Yeni Malatyaspor bitirdi. Siyah beyazlılar ile lider Sivasspor arasındaki puan farkı 6’ya çıktı. Maç boyunca konuk ekip üzerinde büyük baskı oluşturmasına rağmen aradığı golü bulamayan Kara Kartal, maçın son dakikalarında gelen gollerle yıkıldı ve rakibine 2-0 mağlup oldu. Maç boyu üstün olmasına rağmen Vodafone Park’tan mağlubiyetle ayrılan ev sahibi ekipte, Caner Erkin 90. dakikada kırmızı kart gördü.


Sergen Yalçın dokunuşu

Zorlu Beşiktaş deplasmanından galibiyetle dönen BTC Türk Yeni Malatyaspor’un çalıştırıcısı Sergen Yalçın, maç içindeki hamleleriyle övgü aldı. Golü arayan Beşiktaş’ın çalıştırıcısı Abdullah Avcı’nın yaptığı Umut Nayir-Rebocho değişikliğini iyi okuyan Sergen Yalçın, oyuna Süper Lig’in en iyi kontra atak futbolcularından biri olan Bifouma’yı aldı. Beşiktaş, Güven Yalçın’ın da oyuna girmesiyle gol savunmada eksildi ve konuk ekip 85. dakikada Bifouma’nın attığı golle 1-0 öne geçti. Süper Lig’in ikinci yarılarda en çok gol atan takımı olan sarı kırmızılılar, 90. dakikada Jahovic’in penaltısıyla farkı 2’ye çıkardı ve maç 2-0 sona erdi.