Beşiktaş Maçları

Beşiktaş Maçları

Beşiktaş maç bileti alan şanslı taraftarlar 2019 2010 Spor Toto Süper Lig Cemil Usta sezonu içinde Vodafone Park’ta oynanan müsabakalara tanıklık etme şansı yakalıyor.

İstanbul Vodafone Park’ta son zamanlarda Türkiye Ligi ya da Avrupa maçlarını izlemek gerçek anlamda bir ayrıcalık. Tam bir futbol mabedi olan stadyumda, oyunu 90 dakika boyunca kalbinizin orta yerinde hissedeceksiniz. Dünyaca ünlü çarşı grubunun desibel rekorları kırdığı stadyumda Beşiktaş’ın yeni zaferlerine tanıklık etmek adına  Biletalsat  platformu üzerinden Beşiktaş maç bileti etiketini takip etmeniz yeterli. Bilet bulmanın yeni yolu olan www.biletalsat.com üzerinden sadece Beşiktaş maç bileti   değil, aklınıza gelen her türlü şehir etkinliği için bilet bulabilirsiniz. Siyah beyaz renktaşları bir araya getirecek soluksuz heyecanlara bu özel platform sayesinde dahil olmak, sadece bir tık uzağınızda.

Beşiktaş Avcı’yla Yeni Hedeflere Koşuyor

Beşiktaş yeni stadyumu Vodafone Park’a geçtikten sonra kurumsal değerini ciddi anlamda artırdı. Dünyaca ünlü yıldızları her sezon kadrosuna dahil eden Beşiktaş’ta beklenen başarı Şenol Güneş ile geldi. Buna rağmen son 2 sezon hedeflerinden uzak kalan siyah beyazlılar teknik adam anlamında bir kan değişikliğine gitti. Ligin en başarılı teknik adamlarından biri olan Abdullah Avcı, kara kartalların yeni teknik patronu oldu.

Henüz istikrarı tam anlamıyla yakalayamamış olsa da taraftar Abdullah Avcı’ya oldukça güveniyor. Nitekim ligin ilk iç saha maçında yaratılan harika atmosfer bunu özetiydi.

Derbi Heyecanlarını Yerinde Tadın

Beşiktaş iç sahada çok ciddi bir seyirci ortalamasıyla oynuyor. Ligin en coşkulu taraftarlarından birine sahip olan Beşiktaş’ı yuvasında yıkmak yine oldukça zor olacak. Bu durum derbiler için de geçerli. Bu nedenle Beşiktaş Galatasaray maç bileti  ya da Beşiktaş Fenerbahçe maç bileti    konusunda özel bir ilginin oluşması, sürpriz değil. Bu tip derbilere dahil olmak eskiden olduğu gibi imkansıza yakın değil. Maça ilgi ne kadar büyük olursa olsun, biletler ne kadar hızlı tükenirse tükensin Beşiktaş taraftarının maçı stadyumda izlemek adına bir şansı daha var.

 

Beşiktaş maç bileti konusunda kendi koşullarını ve piyasasını oluşturan www.biletalsat.com ile bir an önce tanışın ve doğrudan sahibinden bilet almanın avantajlarını ardına kadar yaşayın. Bu sistemle hem siz kazanacaksınız hem de o tutkuyla bağlı olduğunuz tribünler!