Beşiktaş'ta teknik direktör aranıyor

Beşiktaş'ta teknik direktör aranıyor

Beşiktaş'ta, Demir Grup Sivas ve Erzurumspor yenilgileri nedeniyle yönetim kurulu ile Abdullah Avcı arasındaki ipler kopma noktasına geldi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yönetimiyle gerçekleştirdiği toplantıda teknik direktör Abdullah Avcı'nın durumunu masaya yatırdı. Kötü sonuçların nedenini sorgulayan Çebi'nin, Göztepe ile pazar günü oynanacak maçta da puan kaybedilmesi halinde deneyimli hocayla yolları ayırmayı planladığı aktarıldı.

İLK ADAY TAYFUN KORKUT
Kartal'ın hedefindeki ilk ismin Sergen yalçın olmadığı, Tayfun Korkut olduğu vurgulandı.

Beşiktaş Yönetimi'nin Abdullah Avcı'nın yerine göreve getirmeyi düşündüğü ismin ise Tayfun Korkut olduğu iddia edildi. 2004-2006 döneminde Beşiktaş forması giyen, teknik direktörlük kariyerinde ise Alman ekipleri Hannover, Kaiserslautern, Leverkusen ve Stuttgart'ı çalıştıran Korkut'un, siyah-beyazlı yönetimin listesindeki ilk aday olduğu kaydedildi.
 

AVCI'NIN 2022'YE KADAR SÖZLEŞMESİ VAR
Eski başkan Fikret Orman tarafından göreve getirilen Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın, Beşiktaş ile Haziran 2022'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Siyah-beyazlı kulüp, 56 yaşındaki Avcı'ya yıllık 12 milyon lira ödüyor. Deneyimli teknik adam, A Milli Takım'ı çalıştırdığı dönemde de Türkiye Futbol Federasyonu ile Türk Lirası üzerinden sözleşme imzalamıştı.