Beşiktaş'tan Elneny kararı

Beşiktaş'tan Elneny kararı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Elneny kararını yönetime bildirdi.

Yeni hocası Sergen Yalçın'la birlikte ikide iki yaparak ayağa kalkan Beşiktaş, gelecek sezonun planlamaları için şimdiden çalışmaya devam ediyor. 

Siyah-beyazlı yöneticileri önümüzdeki sezonda özellikle orta alan bölgesinde ciddi mesai bekliyor. Kulübün şimdiden efsaneleri arasında yer alan 37 yaşındaki Atiba Hutchinson'un devam edip etmeyeceği henüz belli değil. Arsenal'den kiralık olarak kadroya katılan Mohamed Elneny'nin de satın alma opsiyonu yönetimi düşündürüyor.

Atiba'nın hem ilerleyen yaşı hem de durumumun belli olmaması sebebiyle ön libero bölgesinde sıkıntı yaşamak istemeyen yöneticiler, Teknik Direktör Sergen Yalçın'a, Elneny hakkındaki görüşlerini sordu. Tecrübeli teknik adam, kadroda en beğendiği isimler arasında bulunan Mısırlı için "Mümkünse takımda tutalım" demesi üzerine harekete geçildi.

'BİR YIL DAHA KİRALIK'

Siyah-beyazlı idareciler sezon başında Arsenal'den bir yıllığına kiralanan ve takıma kısa sürede alışarak başarılı performans sergileyen orta saha oyuncusunu bir yıl daha kiralamak istiyor. Yöneticiler Erdal Torunoğulları ile Emre Kocadağ, sezon sona ermeden Londra kulübüyle yeniden masaya oturma kararı aldı. Bu görüşmede 27 yaşındaki futbolcunun bir yıl daha kiralanması konuşulacak.