Beşiktaş Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti

Beşiktaş Trabzonspor'u 2-0 mağlup etti

Trabzonspor-Beşiktaş maçı ile Spor Toto Süper Lig'in 24. haftası sona erdi. İlk yarısı golsüz sonuçlanan Trabzonspor-Beşiktaş maçının ikinci yarısında siyah-beyazlılar oyuna ağırlığını koyarak bordo mavili takımı 2-0 yendi. Trabzonspor-Beşiktaş maçına, attığı 2 golle Ryan Babel damga vurdu.

Trabzonspor-Beşiktaş maçı, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasına damga vurdu. Haftanın son maçı olan Trabzonspor-Beşiktaş maçında gülen taraf, rakibini Ryan Babel'in golleriyle 2-0 mağlup eden Beşiktaş oldu. Bu sonuçla Beşiktaş, zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü. İşte Trabzonspor-Beşiktaş maçının tüm ayrıntıları...

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

Dakika 7: Sosa'nın ceza sahasına doğru kullandığı serbest vuruşta ön direkte Novak bomboş pzoisyonda topla buluştu. Ama kötü bir vuruş yaparak topu yandan auta gönderdi.

Dakika 11: Gökhan ile Love sağ kanatta verkaçlarla ceza sahasına sokuldu. Vagner Love'ın ilk şutu savunmadan döndü. Seken topu bir kez daha önünde bulan Love'ın ikinci vuruşunda top üstten auta gitti.

Dakika 22: Sosa, sol kanattan bindiren Novak'ı ceza sahasında topla buluşturmak istedi. Lens son anda araya girip topu kornere gönderdi.

Dakika 25: Sol kanattan Adriano'nun ortasında top Love'ın önünden geçti. Love hamle yapmasına rağmen bu topa dokunmayı başaramadı.

Dakika 31: Novak'ın pasında N'Doye savunmanın arkasına sarktı. Ama bomboş durumda topu kontrol edemedi. Top auta çıktı.

Dakika 38: Talisca'nın ara pasıyla savunmanın arkasına sarkan Love'ın sağ çaprazdan şutunda top üstten auta gitti.

Dakika 43: Babel'in pasıyla savunmanın arkasına sarkan Talisca, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı. Onur gole izin vermedi.

Dakika 45: Talisca ceza sahası yayı içinden yerden bir şut çıkarttı. Top Onur'un üzerine gitti.

İkinci yarı

Dakika 54: Olcay'ın ceza sahasının sağ çaprazında uzak direğe doğru yaptığı vuruşta top çerçeveyi bulmadı.

Dakika 71: Sol kanattan Caner'in ortasında Babel'in indirdiği topla Negredo buluştu. Negredo dar açıda Onur'la karşı karşıya pozisyonda topu Babel'e çıkarttı. Babel de düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Dakika 77: Sağ kanattan yapılan ortada N'Doye ve Fabri topa birlikte çıktı. N'Doye seken topu ağlara gönderdi. Ama hakem Fabri'ye faul yapıldığı gerekçesiyle golü geçerli saymadı.

Dakika 78: Negredo'nun harika ara pasıyla savunmanın arkasına sarkan Babel, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi.

Dakika 85: Ceza alanına sokulan Abdülkadir Ömür'ün şutunda, top direğin az farkla yanından auta çıktı.

Dakika 90: Okay Yokuşlu'nun pasında ceza alanı sağ çaprazından Pereira'nın şutunda, top kaleci Fabricio'da kaldı.

Dakika 90+2: Pereira'nın soldan ortasında, ceza alanı içinde Rodallega'nın kafa vuruşunda, top yandan auta gitti.

Beşiktaş karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.