Beşiktaş, yeni başkanını seçiyor! Hasan Arat mı Serdal Adalı mı?

Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK), yeni başkanını seçmek için sandık başında. Peki Kara Kartallar'da yeni başkan Hasan Arat mı yoksa Serdal Adalı mı olacak?

Beşiktaş'ta kötü gidişatın ardından başlayan büyük protestolar kulübü kongreye götürdü. Ahmet Nur Çebi dönemi bugün resmen sona eriyor. Kara Kartallar'da yeni başkanın belli olacağı olağanüstü genel kurul için beklenen gün geldi çattı.

ekran-goruntusu-2023-12-03-125658.png

Serdal Adalı ve Hasan Arat'ın yarışacağı seçimde bugün, siyah beyazlıların 35. başkanı belli olacak.

BEŞİKTAŞ'TA BAŞKANLIK YARIŞI

Beşiktaş'ta yeni başkan bugünkü kongreyle belli oluyor. 21 bin 219 üyeni oy kullanacağı seçimde adaylar Serdal Adalı ile Hasan Arat, 35. Beşiktaş Başkanı olabilmek için kıyasıya bir yarışa girecek. Genel kurul üyeleri Hasan Arat için turuncu, Serdal Adalı için de beyaz renkte basılan oy pusulalarını kullanacak.

ekran-goruntusu-2023-12-03-125620.png

Beşiktaş başkan adaylarının listeleri de belli oldu. İşte o listeler...

SERDAL ADALI'NIN LİSTESİ

Metin Keçeli, Hakan Daltaban, Uğur Fora, Orhan Özalp, Ufuk Akçiğit, Çağatay Abraş, Kaan Kasacı, Aykan Aydın, Atilla Bingöl, Melih Aydoğdu, Hazal Kalkavan Karahan, Mustafa Mollaoğlu, Mahir Kaplan.

ekran-goruntusu-2023-12-03-125636.png

HASAN ARAT'IN LİSTESİ

Hüseyin Yücel, Cüneyt Sezgin, Onur Göçmez, Yalçın Ayaydın, Mete Vardar, M. Kaan Şakul, Altın Mimir, Feyyaz Uçar, Işıl Zeybek, Ekrem Keçoğlu, Kadir Kılıç, Çağlayan Tuğal, Bünyamin Burak Aslan.

ekran-goruntusu-2023-12-03-125647.png

BEŞİKTAŞ KONGRESİ CANLI YAYINDA

Beşiktaş'ta başkanlık seçiminin yapıldığı kongre heyecanı kulübün resmi Youtube hesabından da takip edilebilecek.