Beşiktaş’ta büyük tepki! Tüm takıma tepki, tek isme destek

Beşiktaş’ta büyük tepki! Tüm takıma tepki, tek isme destek

Beşiktaş-Giresunspor karşılaşmasında 64. dakikada skor 3-0’a gelince siyah-beyazlı taraftarlar, Beşiktaşlı futbolcuları ıslıkladı. Sergen Yalçın'a da tepki gösteren Beşiktaş taraftarları, sadece bir futbolcuya alkışla destek verdi.

Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş, Giresunspor'u konuk ederken, siyah-beyazlı taraftarlar maçı 4-0 kaybeden takımlarını protesto etti.

Maç boyunca tezahüratları ile tepkilerini dile getiren taraftarlar, ikinci yarıda gelen Giresunspor gollerinin ardından futbolcuları ıslıkladı. Beşiktaş taraftarı sadece, oyuna 69. dakikada Georges-Kevin N’Koudou’nun yerine dahil olan Can Bozdoğan’a alkışla destek verdi.

“HESAP VER TARAFTARA”

Siyah-beyazlı taraftarlar maç boyunca, ‘Sergen takımı ayağa kaldır’ ve ‘Burası Beşiktaş herkes kendine gelsin’ şeklinde uzun süre tempo tuttu. Taraftarlar ilk yarının bitiş düdüğüyle birlikte ‘Sergen takımı buraya getir’ tezahüratlarında bulundu.

Giresunspor’un üçüncü golünden sonra santranın yapılmasıyla birlikte tribünler, siyah-beyazlı oyuncuları ıslıklarken, bazı taraftarlar da, protesto edenlere tepki gösterdi. Maçın başından itibaren mücadeleyi saha kenarında izleyen Teknik Direktör Sergen Yalçın, protestoların ardından kulübeye geçerek koltuğuna oturdu.

Beşiktaş taraftarları karşılaşması sonrası ise bu karşılaşmaya kadar destek oldukları Teknik Direktör Sergen Yalçına tepki gösterdi. Beşiktaş taraftarları karşılaşmanın ardından tecrübeli teknik adama “Sergen buraya, hesap ver taraftara”, “Sergen takımı buraya getir” ve “Sergen gelecek, hesap verecek” şeklinde uzun süre tezahüratlarda bulundu. Stadyum ışıklarının bir kısmı kapanırken, Beşiktaş taraftarları “Çıkmıyoruz” yönünde tempo tuttu.

Tecrübeli teknik adam, taraftan gelen bu tepkiye kayıtsız kalarak yeşil zemine geri dönmedi.