Beşiktaş’ta futbolcular idmana çıkmadı iddiası!

Beşiktaş’ta futbolcular idmana çıkmadı iddiası!

Siyah beyazlı ekipte Tyler Boyd ve Kevin N’Koudou’nun Koronavirüs nedeniyle idmana çıkmak istemediği iddia edildi.

Dünyanın birçok noktasında spor organizasyonların iptal edildiği Ya da ertelendiği haberleri gelirken, Türkiye’de henüz bir erteleme yapılmış değil. Hafta sonu oynanan derbinin ardından konuşan Beşiktaş’ın ABD’li futbolcusu Boyd, tedirgin olduklarını dile getirmişti. Birçok futbolcudan liglerin ertelenmesi talebi gelirken, son olarak Beşiktaş’ta bazı futbolcuların idmana çıkmak istemediği yönünde iddialar ortaya atıldı.

Beşiktaş kulübü, resmî internet sitesinden yaptığı açıklamada iddiaları yalanlarken, şu ifadelere yer verdi;

"Fanatik Gazetesi'nde 'Beşiktaş'ta Georges N'Koudou ve Tyler Boyd idmana çıkmak istemedi' başlığıyla yayınlanan haber, tamamen gerçek dışıdır. Georges N'Koudou ile Tyler Boyd'un teknik ekibimizden, takımımızın dün sabah gerçekleştirdiği idmana katılmama talebi olmamıştır ve söz konusu futbolcularımız çalışmada yer almıştır.

Ayrıca, takımımızın sabah gerçekleştirdiği antrenmanın akşam yapıldığının iddia edilmesi de haberin masa başında kurgulandığının açık bir göstergesi olmuştur. Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgınına karşı ülkemizde ve kulübümüzde gerekli tedbirler alınmış ve alınmaya devam ediyorken, böylesine hassas bir konuda yalan haber yapılmasını manidar buluyor, takdiri kamuoyuna bırakıyoruz."