Beşiktaş'tan muhteşem geri dönüş!

Beşiktaş'tan muhteşem geri dönüş!

Beşiktaş, Antalyaspor'a konuk oldu. Antalyaspor ilk yarıyı 2-0 önde kapattı ama ikinci yarı Siyah-Beyazlılar fırtına gibi başladı ve rakibini 3-2 mağlup etti.

Beşiktaş, Antalyaspor'a konuk oldu. Antalyaspor ilk yarıyı 2-0 önde kapattı ama ikinci yarı Siyah-Beyazlılar fırtına gibi başladı ve rakibini 3-2 mağlup etti.

Antalyaspor'un gollerini Wright ve Veysel Sarı attı. Beşiktaş'ın gollerini Rıdvan Yılmaz, Batshuayi ve Ghezzal kaydetti.

ANTALYASPOR - BEŞİKTAŞ: 2-3

GOL: 42' Wright, 45+1 Veysel Sarı (Antalyaspor) / 49' Rıdvan Yılmaz, 65' Batshuayi, 75' Ghezzal (Beşiktaş)

ANTALYASPOR’DA 2 EKSİK

Antalyaspor’da sakatlıkları bulunan Doğukan Nelik ile Ufuk Akyol, Beşiktaş’a karşı forma giyemeyecek.

BEŞİKTAŞ’TA 6 EKSİK

Süper Lig devlerinden Beşiktaş’ta ise sakatlıkları bulunan Rosier, Welinton, Domagoj Vida, Georges Kevin N’Koudou, Alex Teixeira ve Umut Meraş maç kadrosunda yer almadı.

ANTALYASPOR EVİNDE KAYBETMEDİ

Süper Lig ekibi Antalyaspor, 2021-2022 sezonunda evinde oynadığı 2 maçta sahadan mağlubiyetle ayrılmadı. Kırmızı-beyazlılar; Göztepe ile berabere kalırken, Rizespor’u mağlup etti. Akdeniz temsilcisi, Süper Lig’deki iki mağlubiyetini ise Fenerbahçe ve Gaziantep FK deplasmanlarında aldı.

SİYAH-BEYAZLILAR GOL YEMEDİ

Süper Lig’de 4’üncü haftayı lider tamamlayan Beşiktaş, 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Siyah-beyazlılar 10 puan toplarken, kalesinde gol görmedi. Kartal bu süreçte rakip fileleri 7 kez havalandırdı.