Bir süredir iddialar vardı! Ve haber geldi... Burak Yılmaz'ın yeni adresi

Bir süredir iddialar vardı! Ve haber geldi... Burak Yılmaz'ın yeni adresi

Beşiktaş'taki teknik sorumlu görevinden ayrılan Burak Yılmaz'ın yeni adresi merak ediliyordu. Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'tan sonraki adresi spor dünyasında ses getirdi. Burak Yılmaz'ın yaptığı anlaşmayla ilgili tüm detaylar

Beşiktaş'taki teknik sorumlu görevinden ayrılan Burak Yılmaz yeni bir anlaşmaya imza attı. Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'tan ayrılır ayrılmaz yaptığı hareket ise herkesi çok şaşırttı.

Beşiktaş'taki teknik sorumlu görevinden ayrılan Burak Yılmaz'ın yeni adresi resmen belli oldu.

ANLAŞMAYI RESMEN İMZALADI

Gelen bilgilere göre genç hoca, A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın yardımcısı olacak. 

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in istifasının ardından teknik sorumlu olarak takımın başına geçen Burak Yılmaz, son olarak UEFA Konferans Ligi'nde oynanan Bodo/Glimt maçının kaybedilerek Avrupa'ya veda edilmesinin ardından görevinden ayrılma kararı almıştı.

BEŞİKTAŞ İLE İLGİLİ HER ŞEYİ APAR TOPAR SİLDİ


Beşiktaş'tan ayrılan Burak Yılmaz sosyal medya hesabından daha önce Beşiktaş ile ilgiyi yaptığı paylaşımları sildi. Bundan bir gün sonra da Yılmaz, Beşiktaş'ı takipten çıktı. Genç hocanın bu hareketi Beşiktaş taraftarını kızdırdı. Siyah-beyazlı taraftlarlar sosyal medyada Burak Yılmaz'a tepkilerini gösterdi.

6 MAÇIN İKİSİNİ KAZANABİLMİŞTİ


Teknik sorumlu olarak göreve devam eden Burak Yılmaz ilk maçında Galatasaray'a deplasmanda 10 kişi kaldığı maçta 2-1 mağlup oldu.

Genç teknik adam Burak Yılmaz da siyah-beyazlılarla çıktığı 6 maçta 2 galibiyet ve 4 mağlubiyet aldı. En son Beşiktaş'ın Bodo/Glimt'e 2-1 yenildiği mağlubiyet sonrasında Burak Yılmaz ile de yollar ayrıldı.

Kaynak: FANATİK - Derleme: Yurtgazetesi.com.tr

İlgili Haberler