Bisikletçilerden protokol üyelerine teşekkür ziyareti

Bisikletçilerden protokol üyelerine teşekkür ziyareti

Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği ( SEBİDOS) Başkanı Ali Öz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir ve Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca'yı makamlarında ziyaret ederek yapılan festival etkinliğindeki destekleri için teşekkürlerini iletti.

Seydişehir Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği  ( SEBİDOS) Başkanı Ali Öz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir ve Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca'yı makamlarında ziyaret ederek yapılan festival etkinliğindeki destekleri için teşekkürlerini iletti.


Seydişehir’de bisiklet sporuyla ilgili eksiklikleri tamamlamak için yola çıktıklarını ifade eden dernek başkanı Ali Öz, “Bisiklet sporuyla uğraşan sporcuların sayısını arttırmak için çalışıyoruz. Yaptığımız etkinliklerle bisiklet turları düzenliyoruz. Amacımız gençlerimiz kahvehane kültüründen uzak tutup, spora yönlenmelerini planlıyoruz. İlçemizi tanıtıyoruz. Geçtiğimiz günlerde düzenlediğimiz bisiklet festivaline verilen destekten dolayı Sn. Kaymakam Erdoğan, Belediye Başkanı Tutal, Emniyet Müdürü Özdemir’e destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu. 

Kaymakam Aydın Erdoğan, “Hem halk sağlığı hem de trafik akışının rahatlaması için bisiklet kullanımı büyük önem taşıyor. Bisiklet kullanımının özendirilmesi ve yaygınlaştırılması için sizlere elimizden geldiğince destek vereceğiz. Yeni açılan ve düzenlemesi yapılan uygun yollarda bisiklet yollarının eklenmesi için gayret edeceğiz” dedi. 

Ziyaretler sonunda Dernek Başkanı Ali Öz, protokol üyelerine çiçek takdim etti.