'Bitti… Yapacak bir şey yok'

'Bitti… Yapacak bir şey yok'

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Göztepe-Fenerbahçe maçında Halil'in attığı muhteşem golü yorumladı. Vuruşun çok iyi olduğunu belirten Mehmet Demirkol, Volkan Demirel'in artık bittiğini söylerken "Benim bildiğim Volkan bunu yemezdi" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Göztepe’ye deplasmanda Halil’in attığı harika golle 1-0 yenilen Fenerbahçe, üst üste ikinci mağlubiyetini aldı. Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, beIN Sports’ta maç ile ilgili yaptığı yorumda, Volkan Demirel’in artık bittiğini söyledi. Golün çok güzel olduğunu söyleyen Mehmet Demirkol, yine de Volkan Demirel’in o gülü yememesi gerektiğini savundu.

Mehmet Demirkol, Volkan Demirel’in yediği gol ile ilgili “Büyük takımlar oyuncularla çok fazla uğraşmaz. Hep yedeklere bakıyorsun, bu oyuncular neden oynamıyor diyorsun. Sahadakilerin tamamı için de bunlar neden oynuyorsun diyorsun. Volkan Demirel… Bitti… Yapacak bir şey yok. Halil çok güzel bir gol attı. Tebrik ediyorum. Fakat; benim bildiğim Volkan bunu yemezdi. Hayat iki yönlüdür. Topu da görmüş” yorumunda bulundu.

Fenerbahçe’nin transferde geç kaldığını da söyleyen Mehmet Demirkol, şu ifadeleri kullandı:

“Fenerbahçe'den gidenler oldu. İyi paralara gitti. Ama yerlerine adam koymak lazım…  transferi sezon başlamadan kapatacaksın. Böyle olunca takımlar sıkışıyor. Zaten bir yapay kıtlık oluşturuluyor. Bütün takımlarımız aynı oyunculara gidiyor. Fiyat yükseltmek için yapay bir kıtlık oluşturuluyor. Bu spekülasyonların önüne geçmek için sezon başlamadan transferler bitmeli. Herkes çalışmalı.”