Cinsel organını avuçlayan Icardi'ye verilen cezaya Fenerbahçe'den olay tepki: "Fotoğraftaki hayranlıkta gizli"

Cinsel organını avuçlayan Icardi'ye verilen cezaya Fenerbahçe'den olay tepki: "Fotoğraftaki hayranlıkta gizli"

Icardi, Ankaragücü taraftarına yönelik cinsel organını tutarak bir hareket yaptı. O hareket PFDK'ya sevk edildi. Ancak Icardi'ye 1 maçlık ceza verilmesine Fenerbahçe'den sert tepki geldi.

Ankaragücü tribünlerine yaptığı skandal hareket nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Galatasaraylı Icardi'ye verilen 1 maçlık cezanın ardından Fenerbahçe'den sert tepki geldi.

"UTANMAZ HAREKETE 1 MAÇ CEZA"

Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki’nin imzasıyla yayımlanan açıklamada “Rakip tribünlere yapılan UTANMAZ harekete verilen bir (1) maçlık cezanın hikayesi, fotoğraftaki hayranlıkta gizli…” denilerek Icardi’nin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile olan fotoğrafı paylaşıldı.

"BİR TAKIMI KAYIRMA REFLEKSİ"

Fenerbahçe’den yapılan açıklamanın tamamı ise şöyle:

"Rakip tribünlere yapılan UTANMAZ harekete verilen bir (1) maçlık cezanın hikayesi, fotoğraftaki hayranlıkta gizli…

Bir örneği daha yok demiştik, tarafsız olması gerekenlerin ortaya koyduğu bu duruşun.

Şampiyonluk yarışını etkileyebilecek kural tanımayan bu hukuksuzluk, bir takım lehine bu kadar açık ve net bir kayırma daha önce görülmemiştir. Bugün, sözün bittiği yerdeyiz!

Bu saygısızlık sadece Ankaragücü tribünlerine değil, Türk sporuna ve tüm sporseverlere yapılmıştır.

Mehmet Büyükekşi ve TFF çatısı altında Türk futbolunu yönetenler; Saha içinde ve dışındaki tüm kararlarınızın, bir takımı kayırma, o takımı şampiyon yapma refleksiyle alındığını kamuoyu bir kez daha görmüştür.”

ekran-goruntusu-2024-02-26-172059.png