Cisse sahnede, Konya kayıp!

Cisse sahnede, Konya kayıp!

Süper Lig'in 17. haftasında oynanan maçta Alanyaspor, Konyaspor'u 2-1 mağlup etti

Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nda ilk yarının son maçlarında deplasmanda BTC Türk Yeni Malatyaspor, Gaziantep FK'ya konuk oluken, Kötü gidişe dur demek isteyen Konyaspor, Alanya deplasmanına çıktı.

Konyaspor yine kayıp
Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda Aytemiz Alanyaspor'a konuk olan Konyaspor, 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-1 mağlup ayrıldı ve kazanamama serisini 10 maça çıkardı. Maçın 8. dakikasında sağdan gelişen kontratakta Erdon Daci'nin düzgün vuruşundan gelen golle öne geçen Konyaspor, 35'inci dakikada köşe vuruşu kazanan Alanyaspor'un duran top organizasyonunda Cisse ile bulduğu gole engel olamadı ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda baskıyı arttıran Alanyaspor, Konyaspor kalesini sık sık yoklasa da golü bulmakta zorlandı. Rakibine alan daraltararak kaptığı toplarla hızlı çıkmaya çalışan Konyaspor'un da çabaları sonuçsuz kaldı. Maçın uzatma dakikalarında ise Aytemiz Alanyaspor'un tecrübeli golcüsü Cisse sahneye çıktı ve takımını 2-1 öne geçererek maçı kazandıran golü attı.Bu sonuçla birlikte puanını 29'a yükselten Alanyaspor devreyi 6. sırada kapatırken, İttifak Holding Konyaspor, 15 puanla 15. sırada yer aldı.