Cristiano Ronaldo'dan 'Messi' tepkisi!

Cristiano Ronaldo'dan 'Messi' tepkisi!

Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo "Messi!" tezahüratlarına tepki gösterdi.

Ballon d'Or ödül töreninde Avrupa’da Yılın Futbolcusu Ödülü'nün sahibi adresini buldu. 2023 Ballon d'Or'un sahibi Lionel Messi oldu.

RONALDO, MESSİ'YLE ALAY MI ETTİ?

Ödülü, 8. kez kazanan Arjantinli oyuncuya rakibi Cristiano Ronaldo'dan ilginç bir yorum geldi. Ronaldo'nun bu yaptığı sosyal medyada 'alay etme' olarak yorumlandı. İşte detaylar...

RONALDO GÜLMEKTEN BOĞULDU

Yapılan paylaşımda Messi için "Tahmin edildiği gibi Ballon d'Or'u Messi'ye verdiler. Dünya Kupası öncesi PSG'de emekli gibi görünüyordu. Sonra zaten Inter Miami'ye emekli olmaya gitti. Dünya Kupası'nı kazandı doğru ama 6 penaltı atarak kazandı. Ayrıca Dünya Kupası tam 10 ay önceydi. Messi'nin 8 değil, 5 Ballon d'Or'u olması gerekirdi. Iniesta-Xavi'nin, bir sezonda 6 kupa alan Lewandowski'nin ve Haaland'ın hak ettiği ödülleri ona verdiler." ifadeleri kullanıldı.

Portekizli yıldız Ronaldo ise bu paylaşımı beğendi ve 4 adet "gülücük emojisi"ni yorum olarak bıraktı. Cristiano Ronaldo'nun bu hareketi, sosyal medyada 'Messi ile alay ediyor' şeklinde yorumlandı.

640xauto.webp

Öte yandan Suudi Arabistan Kral Kupası son 16 turunda Al Nassr, Al Ittifaq'ı Sadio Mane'nin uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo maçta karşılaşmanın hakemi ve rakip tribünlerle gerginlik yaşadı.

MESSİ TEZAHÜRATLARINA TEPKİ

Al Nassrlı oyuncu Ronaldo, Al Ettifaq takımı taraftarlarının 'Messi, Messi' şeklinde yaptığı tezahüratlara tepki gösterdi.

38 yaşındaki oyuncu ayrıca attığı golün iptal edilmesinin ardından bu karardan memnun olmayarak saha kenarına 'Hakemi değiştirin' şeklinde işarette bulunması da dikkat çekti.

ekran-goruntusu-2023-10-31-214156.pngekran-goruntusu-2023-10-31-214204.pngekran-goruntusu-2023-10-31-214207.png