Derbide golsüz beraberlik

Derbide golsüz beraberlik

Türk Telekom Stadı'nda saat 20.00'de gerçekleşen Galatasaray- fenerbahçe bitti. Maç beraberlikle sonuçlandı.

Süper Lig'de 2019-2020 Cemil Usta sezonunun ilk derbisinde Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadı'nda saat 20.00'de başlayan derbiyi, hakem Cüneyt Çakır yönetti.

Karşılaşma golsüz beraberlikle sonuçlandı.

GALATASARAY'DA 5 DEĞİŞİKLİK

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımının BtcTurk Yeni Malatyaspor ile oynadığı müsabakanın ilk 11'inde 5 değişikliğe gitti. Terim, bu maçta görev alan Şener Özbayraklı, Ömer Bayram, Seri, Adem Büyük ve Andone yerine; Mariano, Lemina, Belhanda, Feghouli ve Falcao'ya şans verdi.

Galatasaray derbide sahaya; Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Lemina, Feghouli, Belhanda, Babel ve Falcao ilk 11'iyle çıktı.

FENERBAHÇE'DE 3 İSİM DEĞİŞTİ
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, takımının MKE Ankaragücü ile oynadığı maçın ilk 11'inde 3 ismi değiştirdi. Yanal, sakatlığı bulunan Rodrigues'in yanı sıra Rami ve Deniz Türüç'ü yedek kulübesine çekti. Yanal, bu isimlerin yerine Isla, Emre Belözoğlu ve Jailson'a görev verdi.

Fenerbahçe derbi için sahaya şu 11'le çıktı: Altay Bayındır, Isla, Jailson, Zanka, Dirar, Gustavo, Emre Belözoğlu, Tolga Ciğerci, Ozan Tufan, Kruse, Vedat Muriç.