Devlet yetkilileri Rasim Ozan'a mesaj atmış... Ali Koç'a ve ailesine Gezi Parkı üzerinden suçlama

Devlet yetkilileri Rasim Ozan'a mesaj atmış... Ali Koç'a ve ailesine Gezi Parkı üzerinden suçlama

Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz Futbol'da Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un katıldığı yayında devlet yetkililerinin kendisine mesaj attığını söyledi.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına konuk olan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile Rasim Ozan Kütahyalı arasındaki sert tartışma gündeme bomba gibi düşmüştü. Ali Koç, Rasim Ozan Kütahyalı'ya Eski Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a yönelik sözleri nedeniyle tepki göstermiş, Kütahyalı'yı her dönem farklı pozisyon almakla ve FETÖ'nün sözcülüğünü yapmakla suçlamıştı.

DEVLET YETKİLİLERİNDEN RASİM OZAN KÜTAHYALI'YA MESAJ GELMİŞ

Tansiyonu yüksek şekilde biten programın ardından da tartışmalar devam etti. Rasim Ozan Kütahyalı, YouTube'da 'Ne Var Ne Yok' isimli kanala katılarak, programın perde arkasında neler yaşandığını anlattı. Kütahyalı'nın iddiasına göre, Ali Koç'un kendisine yüklendiği sıralarda kendisine devletin üst düzey yetkililerinden mesaj geldi. Kütahyalı şu ifadeleri kullandı:

RAHMİ KOÇ'UN DA ÖMER KOÇ'UN DA SURATI BEMBEYAZ OLUR

"Devletin üst düzey yetkililerinden bana yayın esnasında gelen mesajları Koç ailesinin de, bizim ailenin de çok iyi tanıdığı Aydın Doğan’a göstermeye hazırım. Aydın Bey yediemin olsun. "gezi kalkışmasında Koç ailesi, otellerini teröristlerin karargahı yaptı" demem istendi mi? Devletin hangi üst düzey yetkililerinden bu telkin mesajlarının geldiğini bilseler Rahmi Koç’un da Ömer Koç’un da suratı bembeyaz olur. Ailenin haşarı çocuğu Ali Koç’un suratı ne olur bilemem. Ben buna rağmen devleti değil kalbimin sesini dinledim ve o sözleri söylemedim…"