
Devrim Özkan, Torreira ile ayrılığı hakkında konuştu
Ünlü oyuncu Devrim Özkan, Galatasaray'ın Uruguaylı oyuncusu Lucas Torreira ile ayrılığı hakkında ilk kez açıklama yaptı.
Galatasaray'da forma giyen Lucas Torreira ile daha önce ayrılıp barışan ve son zamanlarda sıkı fıkı pozlarla gündeme gelen çift ayrılık kararı aldı. Devrim Özkan ilişkisi ve hayatına dair bilinmeyenleri anlattı.
İbrahim Selim'in Youtube kanalına konuk olan oyuncu Özkan, "Son ilişkin, sana ne öğretti?" sorusuna verdiği yanıtla Lucas Torreira ile ayrılıklarına açıklık getirdi.
"O HADDİ BİRİNE VERECEK KADAR SEVGİNİ GÖSTERME"
Devrim Özkan; "Hayatında ne kadar çok seversen sev, ne seviyede seversen sev, o durumun, o kişinin, o ilişkinin, senin hayallerinden vazgeçecek seviyeye gelme haddini kimseye verme' derdim. O haddi birine verecek kadar sevgini gösterme. Sevebilirsin ama o yaşanmasın" ifadelerini kullandı.
"ÇALIŞAN BİR KADIN OLARAK BİR SÜRÜ ŞEYİ TAHMİN EDEBİLİYORDUM"
Devrim Özkan hayatına dair de bilinmeyenleri anlattı. İstanbul'a gelme kararı aldığı dönemden bahseden güzel oyuncu "Başıma gelebilecek her türlü şeyi biliyordum bir kadın olarak bir genç kadın olarak... Bu sektörde var olmaya çalışan bir kadın olarak yani bir sürü şeyi tahmin edebiliyordum. Bodrum'dan İstanbul'a taşıma kararını o mentaliteyi güçlendirerek yaptım ve daha sonrasında o az önce söylediğim gibi hani gidersen geri dönemezsin cümlesini görünce ailemden vazgeçmedim" dedi.
"435 LİRAYLA BEN İSTANBUL'A TAŞINDIM"
Devrim Özkan o dönemde ailesiyle yaşadıklarını şöyle anlattı:
"Ben hayatımı gördüğüm şekilde yaşamak istiyorum dediğim zaman karar verdim ve onlar bana gidemezsin dediğinde ben çok özür diliyorum tekrar tekrar yani biraz da maddi bir konu olarak örnek vereceğim için o zaman öğrenciyim üniversitede öğrenciyim KYK var cebimde 435 lira. 435 lirayla Ben İstanbul'a taşındım gerisinin geleceğini bilmiyordum...
"EVDE KAVGALAR ÇIKMIŞTI, AYNALARI YUMRUKLUYORUM"
Ben o ailem bana gidemezsin dediğinde böyle evde kavgalar çıkmıştı, aynaları yumrukluyorum bilmem ne falan böyle şuram kesilmişti benim ufacık ve onun fotoğrafını çekmiştim şey dedim; hiçbir zaman hayallerin için kavga etmeyeceksin bu hayatta çünkü hayal gücü başka bir şey. O hayal senin hayalin..."