Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu! Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu! Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde eşleşen Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında savaşın gölgesindeki Ukrayna'nın köklü kulüplerinden Dinamo Kiev ile eşleşti. İlk maçını deplasmanda oynayacak Sarı Kanaryalar, evinde turu geçmek için mücadele edecek.

Peki Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda ve saat kaçta? Dinamo Kiev Fenerbahçe maçının hakemi kim oldu? İşte tüm soruların yanıtı...

DİNAMO KİEV FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

Dinamo Kiev Fenerbahçe eşleşmesinde ilk maç 19 Temmuz Salı günü saat 21.00'de oynanacak.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayın hakları ExxenSpor'da. Dinamo Kiev Fenerbahçe maçları da bu platformda yayınlanacak. 

İKİNCİ MAÇ NE ZAMAN?

Dinamo Kiev Fenerbahçe eşleşmesinin rövanş maçı ise Kadıköy'de 27 Temmuz Çarşamba günü Ülker Stadyumu'nda oynanacak. Maçın saat 20.00'de oynanması öngörülüyor

DİNAMO KİEV FENERBAHÇE MAÇININ HAKEMİ KİM OLDU?

20 Temmuz'da oynanacak Dinamo Kiev - Fenerbahçe UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını İsveçli hakem Glenn Nyberg yönetecek. Nyberg'in yardımcılıklarını yine İsveçli Mahbod Beigi ile Andreas Söderqvist yapacak. Dördüncü hakem olarak aynı ülkeden Adam Ladeback görev alacak.

glenn-nyberg-685x450.jpg

GLENN NYBERG KİMDİR?

FIFA kokartını 2016'da takan 33 yaşındaki Nyberg, 2019 U19 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Türkiye'nin Moldova'yı 3-0 mağlup ettiği maçı yönetmişti. Genç hakem bugüne kadar 3 Şampiyonlar Ligi elemesi, 8 Avrupa Ligi, 4 Konferans Ligi maçında görev yaptı.