Düğüm çözülüyor!

Düğüm çözülüyor!

Sarı-lacivertliler, kazanıp hem şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmek hem de evinde ‘kaybetmeme’ serisini 21 yıla taşımak için mücadele edecek.

Süper Lig'in 23'üncü haftasında Fenerbahçe bu akşam Galatasaray'ı konuk edecek. Ligde oynadığı son 3 maçta 8 puan kaybederek zirve yarışında yara alan sarı-lacivertli ekipte tek hedef galibiyet. Kadıköy'de ezeli rakibine 1999'dan beri yenilmeyen Kanarya, seriye yeni bir halka daha eklemek istiyor. Ülker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek. Tartışmaların odağındaki VAR odasında ise Abdülkadir Bitigen oturacak.

ERSUN YANAL İÇİN KADER SINAVI

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu ile Garry Rodrigues'in yanı sıra sarı kart cezalısı olan Luis Gustavo forma giyemeyecek. Son 3 haftadır kazanamayan ve kredisini dolduran Ersun Yanal için derbi kritik önemde... Olası bir yenilgi ya da puan kaybında tecrübeli hoca ile yolların ayrılacağı konuşuluyor. Yanal, iki dönemde Fenerbahçe'nin başında çıktığı 9 derbide 2 galibiyet, 5 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı.

Kadıköy'de Galatasaray'a en son 22 Aralık 1999'da 2-1 mağlup olan Kanarya, bir daha ezeli rakibine bu sevinci yaşatmadı. Son 22 lig maçının 14'ünü sarı-lacivertliler kazandı. 8 müsabaka ise beraberlikle son buldu.