Dybala ve Fellaini'de de virüs tespit edildi: Sahalara dönebilecekler mi?

Dybala ve Fellaini'de de virüs tespit edildi: Sahalara dönebilecekler mi?

Koronavirüse yakalanan futbolcu sayısı artmaya devam ediyor. Juventuslu Paulo Dybala ve Çin Ligi'nde top koşturan Fellaini'nin de testleri pozitif çıktı.

Juventus'ta üçüncü koronavirüs vakası ortaya çıktı. İtalyan ekipte Daniele Rugani ve Blaise Matuidi'nin ardından Paulo Dybala da koronavirüse yakalandı. 26 yaşındaki Arjantinli yıldız, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile kız arkadaşı Oriana Sabatini ve kendisinin yaptırdığı koronavirüs testinin pozitif olduğunu duyurdu. Dybala, "Herkese merhaba. Oriana ile yaptırdığımız Covid-19 test sonuçlarımızı aldığımızı ve sonuçların pozitif çıktığını sizlere bildirmek istedim. Neyse ki şu anda çok iyiyiz ve çok iyi şartlardayız. Destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim." dedi.

Virüse yaklanan bir diğer isim ise Çin'de Shandong Luneng forması giyen 32 yaşındaki Marouane Fellaini. Manchester United'dan ayrıldıktan sonra kariyerini Uzakdoğu'da sürdürmeye karar veren Fellaini'den kötü haber geldi. Çin'in Jinan eyaletindeki yerel bir sağlık departmanı, Belçikalı futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını doğruladı.

SAHALARA DÖNEBİLECEKLER Mİ?

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr Ateş Kara, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla ilgili uyarılarda bulundu ve sporcu sağlığıyla ilgili açıklamalar yaptı. NTV'ye konuşan Kara, "Koronavirüse yakalanan ve hastalık geçiren bir oyuncunun hayatının geri kalanında futbol oynayamayabilir." şeklinde konuştu.

Sadece yaşlıların değil, gençlerin de dikkatli olmaları gerektiğini söyleyen Kara, "Lütfen 'Ben gencim! Bana bir şey olmaz, çıkarım gezerim' demeyin. Böyle bir şey yok! Evdeyiz, üzerine konuşmanın çok anlamı yok. Evdeyiz." dedi.

Paulo Dybala, Marouane Fellaini, Ezequiel Garay, Patrick Cutrone, Albin Ekdal ve Daniel Rugani gibi isimlerin koronavirüse yakalandığı açıklanmıştı.