'Edirne'den Kars'a kadar' lafta kalmadı... Buluşuyorlar!

'Edirne'den Kars'a kadar' lafta kalmadı... Buluşuyorlar!

'Edirne'den Kars'a kadar Türkiye'yiz' sloganıyla Pazar günü gerçekleşecek hazırlık maçında Kars36Spor ile Edirnespor dostluk için mücadele edecek.

Türkiye'nin iki sınır şehrinin futbol takımları, İstanbul'da karşılaşıyor.

'EDİRNE'DEN KARS'A KADAR TÜRKİYE'YİZ'

Bir süredir İstanbul Beylikdüzü'nden devre arası kamp çalışmalarını sürdüren Kars36Spor, Edirnespor ile 'Edirne'den Kars'a kadar Türkiye'yiz' sloganıyla  hazırlık maçında karşılaşacak. 

İMAMOĞLU DA KARŞILAŞMAYI İZLEYECEK

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ve Karslı iş insanı, CHP'li Çetin Çapan'ın da tribünden izleyeceği karşılaşma Pazar günü saat 15.00'te Beylikdüzü Hasan Doğan Stadı'nda gerçekleştirilecek.

KARŞILAŞMA BÜYÜK İLGİ GÖRECEK

Hazırlık maçının koordinasyonunu üstlenen Kars36Spor İstanbul Temsilcisi ile Genel Koordinatörü Zafer Aras, dostluk mücadelesinin nefes keseceğini söylüyor. İstanbul'daki kamp çalışmaları sırasında uzun süredir proje halinde beklettikleri karşılaşmayı gerçekleştirmek için hareket geçtiklerini ifade eden Aras, Türkiye'nin iki sınır takımının mücadelesinin büyük ilgi göreceğini belirtti.

Özgür TUĞRUL - YURT HABER