Emre Mor en pahalı imzayı attı!

Emre Mor en pahalı imzayı attı!

Adı Fenerbahçe ile anılan Emre Mor, Celta Vigo ile sözleşme imzalamak üzere İspanya'ya gitti. Yıldız futbolcu Celta Vigo ile 5 yıllık sözleşme imzaladı

Almanya Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund’da forma giyen Emre Mor’un Celta Vigo’ya transferi an meselesi.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan oyuncunun menajeri Bektaş Demirtaş, “Henüz transfer bitmiş değil ancak görüşüyoruz. Açıklığa kavuşturulması gereken ufak ayrıntılar var” dedi.

Geçtiğimiz sezon 9,6 milyon Euro’ya Nordsjaellend takımından büyük umutlarla transfer edilen Emre Mor için Dortmund Sportif Direktörü Michael Zorc, “Emre büyük bir gelişim potansiyeline sahip, motive ve çok yönlü genç bir oyuncu” demişti.

Emre Mor transferi Celta Vigo'ya yaklaşık 25 milyon Euro'ya mal olacak. 13 milyon Euro bonservis, 2 milyon Euro'dan 5 yıllık imza ve ekstralarla birlikte Celta Vigo tarihinin en pahalı imzası olacak.

İspanya’nın Vigo şehrine giden 20 yaşındaki futbolcu sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atacak.

Emre Mor, İspanya Ligi ekiplerinden Celta Vigo ile sözleşme imzaladı

Geçtiğimiz sezon başında Danimarka ekibi Nordsjaelland'den Almanya ekibi Borussia Dortmund'a transfer olan milli oyuncu, önce Thomas Tuchel, daha sonra Peter Bosz'un gözüne giremeyince, kendisine kulüp aramaya başlamıştı. Fenerbahçe ve Inter ile dirsek temasında olan milli oyuncu, aradığı kulübü İspanya'da buldu.

Celta Vigo'nun milli oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzaladığı ve Borussia Dortmund'a 12.5 milyon Euro ödeyeceği iddia ediliyor.