Falcao kadroya alınmadı

Falcao kadroya alınmadı

İsmi Galatasaray ile anılan Falcao Monaco'nun kamp kadrosunda yer almadı.

Galatasaray'ın transfer gündemindeki futbolculardan Radamel Falcao, Fransa Ligue 1 ekibi Monaco'nun Portekiz kampı kadrosuna alınmadı. Fransız ekibinden Kolombiyalı golcünün kampa neden dahil edilmediğiyle ilgili bir açıklama gelmedi.

Dün Falcao'nun Galatasaray'a transferine ilişkin açıklamalarda bulunan menajer Ahmet Bulut, "Falcao'nun Galatasaray'a transferi kolay bir transfer değil ama adım atıldı. Her şey çok sıcak. Transferin olma ihtimali %50. Bonservissiz gelecek diye bir şey yok" ifadelerini kullanmıştı.

GerçekGündem'in haberine göre Bulut ayrıca Kolombiyalı golcünün Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığını, ancak finansal olarak da anlaşmaların yapılması gerektiğini söylemişti.

Yıllık 6 milyon Euro istiyor

Monaco'da vergiden muaf olarak 8,5 milyon euroya yakın maaş kazanan ve 1 yıllık sözleşmesi kalan 33 yaşındaki Kolombiyalı santrfor, yıllık 6 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme talep ediyor.

Radamel Falcao'nun peşinde Portekiz'den eski takımı Porto ile birlikte La Liga'dan Real Madrid ve Espanyol'un da olduğu konuşuluyor.