Fatih Altaylı'yı sosyal medyada linç ettiler

Fatih Altaylı'yı sosyal medyada linç ettiler

Dün katıldığı programda Galatasaray taraftar grubu Ultraslan ve Trabzonspor ile ilgili sözleri ile gündeme gelen Altaylı'ya sosyal medyadan linç geldi.

Fatih Altaylı dün gece BlomoombergHT kanalında söylediği sözlerle sosyal medya da büyük tepki topladı.

''PARALI ALÇAK TARAFTAR GRUBU''

Mustafa Cengiz'e ağır sözlerle yüklenen Altaylı ''Ben senin başkan olduğun genel kurulun üyesiyim. Bana yalvarıyordun Fatih bana yardım et diye'' dedi. Ultraslan'ın Cengiz'in talimatı ile kendisne hakaret ettiğini söyleyen Altaylı Ultraslan için alçak taraftar grubu, paralı taraftarlar, tarikatçı ve mafya bozuntuları gibi sözler söyledi.

''GEÇTİĞİMİZ YILLARDA OYNANAN TÜM KASIMPAŞA-TRABZON MAÇLARI ŞAİBELİ''

Trabzonsopr'un Kasımpaşa'nın Thiam ve Fatih Öztürk transferlerinde Galatasaray ve Fenerbahçe'den para almamasını Tahkime taşımasına değinen Altaylı ''Geçmişte oynanan tüm Kasımpaşa-Trabzonspor maçlarıda şaibelidir diyim Ahmet Ağaolu Türk futbolunun içinde olmaması gereken adamlardan birisi'' ifadelerini kullandı.Ayrıca geçmişte Kasımpaşa'nın Trabzonspor'a Özer Hurmacı transferinde de kıyak yaptığını sözlerine ekleyen Altaylı ''Trabzonspor 4 sene Özer Hurmacı'nın parasını ödemedi buna rağmen Sayın Ciner Trabzonspor'a borçsuzluk kağıdı verdi'' dedi.

TÜRKİYE'DE GAZETECİLERE DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜ YOK MU?

Altaylı'nın sözlerinin maksadını aştığı bir gerçek fakat, Altaylı'ya yapılan linç akıllara ülkemizde bir gazetecinin fikirlerini istediği gibi açıklama şansı vermiyor mu sorusunu yeniden gündeme getirdi.

(Türktime)