Fatih Terim'in özel olarak istediği yıldız

Fatih Terim'in özel olarak istediği yıldız

Gelecek sezon için mutlaka golcü transferi yapmayı planlayan Galatasaray gözüne gol kralını kestirdi. Terim'in özel olarak istediği yıldız futbolcu için sarı-kırmızılı takımın gözlemci bile yolladığı ortaya çıktı.

Galatasaray, Süper Lig'de yeni sezon transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılı ekip bu sezon özellikle forvette büyük sıkıntılar yaşadı. Galatasaray, Andone'nin ayrılıyor olması ve Falcao'nun sakatlık sorunları nedeniyle forvet hattına mutlaka bir takviye yapmayı planlıyor. Bu doğrultuda gündeme gelen son isim ise Wolfsberger'in golcüsü Shon Weissman oldu.

İsrail basınında ynet.co.il'in yer verdiği habere göre Fatih Terim, oyuncunun transferini istedi. Ayrıca Terim'in golcü yıldızı izlemesi için bir gözlemci dahi yolladığı belirtiliyor. 24 yaşındaki İsrailli oyuncu için Fransa, Almanya ve Çin'den takımların devrede olduğu belirtilirken ismi verilen ekipler arasında ise Galatasaray ile Celtic yer alıyor. Avusturya'da sezona damga vuran Weissman, toplam 31 lig maçında 30 gol atmayı başardı. Lig, Avrupa Ligi ve kupa toplamında ise 40 maçta 37 golü bulunuyor. Avusturya Bundesliga'da 30 gol atan oyuncu, Guangzhou R&F'te 29 gol atan Eran Zahavi'yi geçerek ülke dışındaki bir ligde en çok gol atan İsrailli oyuncu oldu.