Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa maçı orada mı oynanacak?

Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa maçı orada mı oynanacak?

Suudi Arabistan'da krize neden olan ve ertelenen Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa maçı için Türkiye'nin o şehirlerinin adı geçti.

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) adayı Murat Kurum, bugün futbol kulüplerini ziyaret etti. Kurum, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüplerinin başkanları ile görüştü.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in "Murat Kurum İstanbul için bir şans" sözleri ile Galatasaray'ı seçimlere taraf yapması tartışma yaratırken, ertelenen Süper Kupa finali ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Bilindiği üzere iki ezeli rakip Suudi Arabistan'ın Riyad kentinde karşı karşıya gelecekti. Ancak maç, Suudi yetkililerin Atatürk tişörtlerine yönelik engeli ve soyunma odalarını basması nedeniyle Fenerbahçe ve Galatasaray'ın resti üzerine oynanmadı. İki takım maça çıkmadan yurda dönüş yaptı. TFF ise sürecin başından sonuna kadar kötü yönetim nedeniyle eleştirilerin merkezine oturdu.

SÜPER KUPA FİNALİ İÇİN DEPREM BÖLGESİ ÖNERİSİ

Tüm bunlar yaşanırken bugün Murat Kurum, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Süper Kupa finali hakkında konuştu. Kurum şu açıklamayı yaptı:

"Birçok branşta büyük birikime sahip köklü spor kulübümüz Fenerbahçe’yi ziyaret ettik. Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştuk. Asrın felaketi sonrası birlikte çalıştığımız deprem bölgesi için neler yapabileceğimizi konuştuk. Süper Kupa finalinin deprem bölgesinde oynanması için de istişarelerde bulunduk. Fenerbahçe yönetimine misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum."

 ekran-goruntusu-2024-01-17-185838.png