Fenerbahçe galibiyeti koruyamadı

Fenerbahçe galibiyeti koruyamadı

Süper Lig'in 24. haftasında Fraport TAV Antalyaspor'a konuk olan Fenerbahçe, Zajc'ın uzatmada attığı golle rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Galibiyet hasreti 5 maça çıkan sarı-lacivertli ekip zirve yarışında bir yara daha aldı.

Antalya Stadı'nda oynanan karşılaşma öncesi, Suriye'nin İdlib kentinde şehit düşen askerler anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Fenerbahçe, Vedat Muriç'in 35. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. 52. dakikada Amilton'un attığı golle 1-1'lik eşitliği yakalayan ev sahibi Antalyaspor, 57. dakikada Hakan Özmert'in golüyle 2-1 öne geçti. Son anlarda baskısını artıran Fenerbahçe, 90+6'da Zajc'la 2-2'lik eşitliği yakaladı. Bu gollün başlama vuruşu yapılmadan hakem maçın bitiş düdüğünü çaldı. Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 39'a, Fraport TAV Antalyaspor ise 26'ya yükseltti.

Sarı-lacivertlilerde, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından bir maçla cezalandırılan teknik direktör Ersun Yanal ve antrenör Volkan Kazak, Antalya deplasmanında kulübede yer almadı.

Öte yandan Muric, attığı golün ardından tribüne koşarak asker selamı verdi. Fenerbahçeli diğer oyuncuların da asker selamına eşlik ettiği anlarda iki takım taraftarları, alkışlarla futbolculara destek verdi.