Fenerbahçe kupayı aldı

Fenerbahçe kupayı aldı

The Land of Legends Cup Finali'nde Fenerbahçe, konuğu Demir Grup Sivasspor'u 67'de Caner Erkin'in şık serbest vuruş golüyle 1-0 mağlup etti ve kupanın sahibi oldu.

Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ve Sivasspor, The Land of Legends Cup’ta finalde bir araya geldi. Ülker Stadyumu’nda oynanan final maçında kazanan 1-0’lık skorla Fenerbahçe oldu.

Sarı-lacivertliler takıma geri dönen yıldız sol bek Caner Erkin’in 67’de kaydettiği şık frikik golüyle galibiyete uzanan taraf oldu ve kupayı kazandı.

Yarı finalde Antalyaspor’u 4-0 yenen Fenerbahçe ile Beşiktaş’ı 1-0 yenen Sivasspor zorlu geçen karşılaşmada istatistik açısından yakın bir görüntü çizdi. Fenerbahçe 12 şutunda 4, Sivasspor ise 11 şutunda 1 isabet bulurken topla oynama oranında önde olan yüzde 53’le Sivasspor’du.

Fenerbahçe 15 ortada 5 isabet buldu, Sivasspor ise 16 ortada 1 isabet yakaladı ve şut isabeti gibi orta isabetinde oldukça etkisiz bir maç çıkardı. Sivasspor kornerlerde de 5’e 1’lik bir üstünlük kurdu ancak gol bulmayı başaramadı.