Fenerbahçe'nin istediği Mina geleceği hakkında konuştu

Fenerbahçe'nin istediği Mina geleceği hakkında konuştu

Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan, İspanya La Liga takımlarından Barcelona'nın Dünya Kupası'nda patlama yapan ismi Yerry Mina, geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Süper Lig ekibi Fenerbahçe’nin de transfer listesinde yer alan Barcelona’lı Yerry Mina, Dünya Kupası’ndan elenmelerinin ardından geleceğine dair konuştu.

Geçtiğimiz sezon Palmeiras’tan 11 milyon Euro bedelle Barcelona’ya transfer olan ancak fazla forma şansı bulamayan 23 yaşındaki stoper, Kolombiya Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda sergilediği performansla adından söz ettirdi.

Son 16 turunda penaltılarla İngiltere’ye elenmelerinin ardından hakkında çıkan transfer iddiaları için konuşan Mina, “Kimseye seviyemi kanıtlamak zorunda değilim. Tanrı’nın verdiği bir yetenek var ve yapmam gereken her zaman sıkı şekilde oynamak ve futbolun tadını çıkarmak. Gelecek için sakinim ve daima Tanrı’ya güvendim” dedi.

Yıldız futbolcunun kısa bir tatilden sonra geleceğini konuşmak için Barcelona ile bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor.

Dünya Kupası’ndaki performansıyla göz dolduran yıldız futbolcunun AB pasaportu olmaması nedeniyle Barcelona’da fazla bir geleceğe sahip olmadığı yorumları yapılıyor.

KOLOMBİYA TARİHİNE GEÇTİ

Turnuvada üç kafa golü kaydeden Yerry Mina, bir kupada üst üste üç maçta gol atan ilk savunma oyuncusu oldu.

Ayrıca, Yerry Mina bu Dünya Kupası’nda attığı üç golle, şimdiden Kolombiya tarihinde Dünya Kupası’nda James Rodriguez’in (6) ardından en fazla gol atan ikinci isim oldu.