Fenerbahçe, PTT'yi puansız yolladı

Fenerbahçe, PTT'yi puansız yolladı

Vestel Venus Sultanlar Ligi 21. Hafta karşılaşmasına Fenerbahçe ve PTT takımları Kadınlar Günü nedeniyle maça “Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu olsun.” Pankartlarıyla çıktı.

İstanbul Voleybol İl Temsilcisi Erdal Fındık Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ adına takım kaptanlarına çiçek verdi. Fenerbahçe Opet, konuk ettiği PTT’yi set vermeden 3-0 (25- 14, 25-12, 25-19 ) mağlup etti. Sarı-lacivertliler maçı ataktan 46, bloktan 11, servisten 4 ve rakip takım hatasından da aldığı 14 sayıyla kazandı.

FENERBAHÇE VE PTT YERLERİNİ KORUDU!

İlk maçı da deplasmanda 3-2 kazanan Fenerbahçe bu galibiyetle rövanşı da vermedi. Fener’in melekleri yaptığı 21 maçta 4 mağlubiyete karşılık 17. Galibiyete imzasını attı. Rakiplerinden 57 set alan Fenerbahçe rakiplerine sadece 17 set verdi. Puanını 51’e yükseltti. Ligin bitimine bir maç kala Vakıfbank ve Eczacıbaşı Vitra’nın ardından üçüncü sırada yerini korudu. PTT ise yaptığı 21 maçta 8 galibiyete karşılık 13. Kez mağlubiyetle tanıştı. 26 puanla 8. Sırada yerinde kaldı.

FENERBAHÇE İLK SETİ FARKLI KAZANDI!

Karşılaşmanın favori takımı maça iyi başladı. Etkili servis ve smaçlarla skoru 5 sayı farkla 10-5 lehine çevirdi. Teknik molayı da 12-6 önde geçti. Jordan, Kelsey, Vargas ve Dicle Nur’un takımlarına kazandırdıkları sayılarla skoru 23-14’e taşıdılar. Jordan’ın smaç sayısı ve Dicle Nur’un plasesiyle Fenerbahçe ilk seti 25-14 farklı kazandı.

FENERBAHÇE İKİNCİ SETİ DE KOLAY KAZANDI!

İlk seti farklı kazanan Fenerbahçe ikinci sete de hızlı başladı. Bir anda skorda 7-3 öne geçti. Teknik molayı da 8 sayı farkla 12-4 önde tamamladı. Bu sette de Jordan, Vargas, Kelsey ve pasör Naz öne çıkan sporcular oldu. Fenerbahçe bloktan 4, servisten 2, ataktan 16 ve rakip takım hatasından da aldığı 3 sayıyla bu seti de 25-12 kolay kazandı.

ÜÇÜNCÜ SETİ DE ALAN FENERBAHÇE MAÇI DA KAZANDI!

İlk iki seti farklı alan Fenerbahçe üçüncü sette de hız kesmedi. Bu sete de iyi başladı. Yerinde bloklarla rakibin hücumlarını kestiler. Etkili servislerle rakibin manşetlerini bozan Fenerbahçe smaçlarla da sayıları buldular. Bu setin de teknik molasına 12-6 önde girdiler. Teknik mola sonrası PTT sayı farkını 3’e indirdi. Skoru da 18-15’e getirdi. Sonraki sürelerde Fenerbahçe Fatma, Jordan, Vargas ve Dicle Nur ile sete noktayı koydu. Bu seti de 6 sayı farkla 25-19 alan Fenerbahçe maçı da 3-0 kazandı.

Tayyar SÜMEN