Fenerbahçe stadının ismi değişiyor! Ali Koç'tan tarihi çağrı

Fenerbahçe stadının ismi değişiyor! Ali Koç'tan tarihi çağrı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 9 Eylül'deki Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurul'da Fenerbahçe Stadı'nın Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün adını taşıması için oylama yapılacağını açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, genel kurul üyelerine seslendi. Tüzük tadil genel kuruluna katılım göstermenin önemine dikkat çeken Başkan Koç, "Yıllardır süren çalışmaların artık hayata geçmesi için her bir Fenerbahçe üyesinin sorumluluk alması, o günü Fenerbahçelerine ayırmaları ve toplantımızda bulunması gerekiyor. Fenerbahçelilik bu sorumluluğu en sahiplenici şekilde üstlenmeyi gerektirir" dedi.

STADIN ADI GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN İSMİ VERİLECEK

Ali Koç, Fenerbahçe Stadı'na Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün isminin verilmesinin oylanacağını söylerken, "Tüzük tadil toplantısında, stadımızın isminin Atamızın ismini taşıması için gereken başvuruyu yapabilmek adına oy vereceğiz. Çok iyi biliyorum ki Fenerbahçeliler için bu oylamada payı olmak, yarınlara iz bırakmak demektir. Milyonlarca taraftarımızın resmi temsilcisi olarak Fenerbahçelilik sorumluluğunu taşıyan ve aidiyetini hisseden tüm üyelerimizin 9 Eylül Cumartesi günü tüzük tadil kongremize katılım sağlayacaklarına yürekten inanıyorum" ifadelerine yer verdi.