Fenerbahçe sürprize izin vermedi

Fenerbahçe sürprize izin vermedi

Ziraat Türkiye Kupası’nda 4-0 kazandığı maçın rövanşında İstanbulspor’a konuk olan Fenerbahçe, 2-0 kazanarak tur atladı.

ZTK’da üst tura kalma mücadeleri devam ederken, 4-0’ın avantajıyla sahaya çıkan Fenerbahçe, İstanbulspor’u bir kez daha mağlup etti. Sarı lacivertli ekibin gollerini, 54. dakikada Zanka ve 83. dakikada Tolgay Arslan attı. Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda oynanan maça full rotasyonla çıkan Ersun Yanal, Beşiktaş derbisi öncesinde yedek oyuncularının performanslarını ölçmüş oldu.

Her kulvarda iddialıyız

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, her kulvarda sonuna kadar gidebilecek güçte olduklarını dile getirdi. Takımın performansına ilişkin de konuşan Yanal, ‘‘Böyle maçlar her zaman zordur, iç sahada çok iyiyiz ancak deplasmanda bir tepkisizliğimiz var. Oyuncularım maçın kontolünü ellerinde tuttular. Kazanımlarımızı, kayıplarımızı biliyoruz’’ dedi. Fenerbahçe’nin umut vaad eden futbolcusu Ferdi Kadıoğlu da maç sonu açıklamalarda bulundu. Süre aldığı için mutlu olduğunu belirten Ferdi, daha fazla gol ve asist katkısı yapmak istediğini ve hocası Ersun Yanal ile bir sorunu olmadığını söyledi.