Fenerbahçe - Union Saint Gilloise rövanş maçı şifresiz mi, saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe - Union Saint Gilloise rövanş maçı şifresiz mi, saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde Belçika’nın Union Saint Gilloise takımıyla karşı karşıya geliyor.Peki bu maç saat kaçta ve hangi kanalda ekranlara gelecek işte detaylar...

Trendyol Süper Lig’de ve Avrupa’da mücadele eden Fenerbahçe’de, Union Saint Gilloise maçı için geri sayım başladı. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde çeyrek finale yükselmeyi hedefleyen Fenerbahçe, deplasmanda oynadığı ilk karşılaşmada skor avantajını elde etti. Rakibini üç farkla mağlup eden sarı-lacivertliler tur için büyük avantaj yakaladı. Fenerbahçeli taraftarlar rövanş karşılaşmasının biletlerine yoğun ilgi gösteriyor. Fenerbahçe alacağı her türlü bir ve iki farklı mağlubiyette tur atlayan taraf olacak. Sarı-lacivertliler bu sezon Avrupa Kupalarında oynadığı 7 karşılaşmada 5 galibiyet alırken grup aşamasında 2 kez mağlup olmuştu. Fenerbahçe, Avrupa’da rakip fileleri 16 kez sarsarken kalesinde ise 11 gol gördü. Peki Fenerbahçe Union Saint Gilloise rövanş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu karşılaşmasına ilişkin bilgiler…

FENERBAHÇE - UNİON SG RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Konferans Ligi son 16 turunda Fenerbahçe, Belçika’da kazandığı 3-0’ın rövanşında İstanbul’da Union Saint Gilloise takımını ağırlayacak. Fenerbahçe - Union Saint Gilloise maçı bugün saat 20.45’te başlayacak. Fenerbahçe’ye tur için alacağı her türlü galibiyet, beraberlik, bir ve iki farklı mağlubiyet yetecek.

FENERBAHÇE UNİON SAİNT GİLLOİSE MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Fenerbahçe’nin Belçika temsilcisini konuk edeceği karşılaşma Exxen platformu üzerinden canlı yayınlanacak.

MÜCADELENİN HAKEMİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Union Saint-Gilloise ile oynayacağı son 16 turu rövanş maçını Nikola Dabanovic yönetecek.

FENERBAHÇE'^NİN MUHTEMEL 11'İ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Livakovic, Osayi, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail Yüksek, Fred, Ryan Kent, Szymanski, Tadic ve Batshuayi 11'ini tercih etmesi bekleniyor.