Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan 2010-11 Süper Kupa maçı için flaş karar!

Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan 2010-11 Süper Kupa maçı için flaş karar!

Fenerbahçe ve Beşiktaş Başkanları Ali Koç ile Hasan Arat arasındaki görüşme sona erdi. İki başkan 2010-11 Süper Kupa maçı kritik bir karar aldı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Beşiktaş Başkanı Hasan Arat bir araya geldi. Başkan Ali Koç mevkidaşı Hasan Arat'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. İki başkan ziyaret sonrası dikkat çeken bir basın açıklaması yaptı.

ekran-goruntusu-2023-12-18-175434.png

SÜPER KUPA FİNALİ İÇİN MÜRACAAT KARARI

İlk olarak konuşan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, "Yeni seçilen yönetim kurulumuz ziyaret ettiler ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Bugün çıkan en önemli sonuçlardan birisi de Süper Kupa finalini oynamak için birlikte müracaat edelim dedik.

ekran-goruntusu-2023-12-18-165803.png

"VATAN KONULARINDA PARALEL DEĞERLERE, İLKELERE SAHİP İKİ KULÜBÜZ"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise, "Buraya 6 arkadaşımla beraber Hasan Bey ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyareti için geldik. Sayın başkanının dediği gibi de uzun süren bu görüşmemizde, ortak sorunlarımızı, sıkıntılarımızı Türk futbolunun konularını, nerede birbirimize destek olabiliriz, nerede güç birliği yapmamız gerektiğini konuştuk. Sonuçta bu iki kulübün DNA'sına baktığınız zaman tarihine baktığınız zaman, halkla olan ilişkilerine baktığınız zaman...

ekran-goruntusu-2023-12-18-175438.png

Cumhuriyete sıkı sıkıya bağlı olmalarına, Atatürk değerlerine sıkı sıkı bağlı olmalarına, pek çok alanda özellikle vatan konularında çok paralel değerlere, ilkelere sahip iki kulüpten bahsediyoruz. Dolayısıyla bizim burada ki ana hedefimiz sahada, salonlarda kora kor rekabet saha dışında da - ben her zaman geldiğimden bu yana da bunu söylüyorum çok muaffak olamadık ama - yapıcı rekabet...

ekran-goruntusu-2023-12-18-175443.png

"2011 YILINDAN KALAN SÜPER KUPA MAÇIMIZ VAR"

Sorunlarımız sıkıntılarımız hep aynı. Pek çok konuda ortak hareket edip ekonomimizi büyütebileceğimizi konuştuk. Sayın Başkanın dediği gibi en önemli konularımızdan bir tanesi 2011 yılından kalan Süper kupa maçımız var. Bizim buna müracaat etmeden federasyonun bizleri çağırıp organize ediyor olması gerekiyordu. Bir önceki başkan Sayın Ahmet Nur Çebi ile de hem fikirdik. Ama federasyondan yeterli bir kıpırdama görmedik. Bu konuda ortak bir başvuru yapacağız.

ekran-goruntusu-2023-12-18-175446.png

"TFF KARAR VERECEKTİR"

Tabii takvim çok sıkışık en yakın zaman bir sonraki sezon ligler başlamadan önce gibi görünüyor. Tabi ona futbolun amiri Türkiye Futbol Federasyonu karar verecektir. Ama o maçın en kısa zamanda planlanıp organize edilip hayata geçirilmesi gerekiyor.