Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na kadın aday! Şekip Mosturoğlu'na rakip oldu

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na kadın aday! Şekip Mosturoğlu'na rakip oldu

Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na bir isim daha aday olduğunu duyurdu. O isim sosyal medya hesabından adaylığını ilan etti.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'nda kadın aday heyecanı yaşanıyor. Geçtiğimiz gün Aziz Yıldırım'a yakın isimlerden Şekip Mosturoğlu da aday olduğunu açıklarken bu kez de Sevil Zeynep Becan aday olduğunu duyurdu.

ekran-goruntusu-2024-04-15-202521.png

Fenerbahçe, Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak. Ali Koç yönetiminde bir dönem genel sekreterlik görevinde de bulunan, Koç'un yönetim kurulu listesinde yer alan Sevil Zeynep Becan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu duyurdu.

ekran-goruntusu-2024-04-15-202443.png

SEVİL ZEYNEP BECAN DİVAN KURULU BAŞKANLIĞIN ADAY

Becan'ın konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle:

ekran-goruntusu-2024-04-15-202419.png

SEVİL ZEYNEP BECAN KİMDİR?

İleri derecede İngilizce ve Almanca bilen Sevil Zeynep Becan, lise eğitimini Erenköy Kız Lisesi’nde tamamladı. Üniversite eğitimini Almanya’daki Karlsruhe Teknik Üniversitesi’nde Makine Yüksek Mühendisi olarak tamamladı.  Üniversite sonrasında ise Almanya’da yöneticilik yaptı.

ekran-goruntusu-2024-04-15-202449.png

Koç Holding merkezinde sürdürdüğü görevini müteakiben 1989-1994 yılları arasında sırası ile Pakistan ve Tayvan’da eşinin görevi nedeni ile bulunduğu ülkelerde Koç Grubu şirketlerinin tedarik aktivitelerini yürüttü. Türkiye’ye  döndükten sonra Henkel, Mc Donald’s, Metro Grubu, Tesco gibi büyük şirketlerde yönetici olarak çalıştı.