Fenerbahçe’de kriz! Ali Koç iki futbolcuyu da takımdan gönderdi

Fenerbahçe’de kriz! Ali Koç iki futbolcuyu da takımdan gönderdi

Bu sezon yaptığı transferlerle Süper Lig’e damga vuran takımlar arasında yer alan Fenerbahçe’de büyük deprem yaşanıyor. Ali Koç iki yıldız ismi de gönderdi. İşte krizin perde arkası…

Ryan Kent, Edin Dzeko, İrfan Can Eğribayat, Umut Nayir, Alexander Djiku, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic ve Rodrigo Becao, Bartuğ Elmaz, Mert Müldür, Fred, Cengiz Ünder ve Dominik Livakovic gibi efsane oyuncuları kadrosuna katan Fenerbahçe’de deprem yaşanıyor.

Yaz transfer dönemini en hareketli geçiren takım olan Fenerbahçe’den gelen son ayrılık haberleri adeta şok etkisi yarattı.

Arda Güler, Attila Szalai, Bruma, Diego Rossi, Mergim Berisha, Enner Valencia, Dimitrios Pelkas, Ally Samatta, Ertuğrul Çetin, Çağtay Kurukalıp, Joao Pedro, Willian Arao, Gustavo Henrique, Tiago Çukur, Yusuf Kocatürk, Erkan Arda Çağdaş, Melih Bostan, Yiğit Efe Demir ve Emir Ortakaya futbolcuların ardından son gelen haber şaşkına çevirdi.

Ali Koç yönetimi geçen sezon transfer edilen 2 futbolcunun Fenerbahçe ile yollarını ayırması bekleniyor.

İşte Ali Koç’un onay verdiği ve Fenerbahçe’ye veda edecek olan o futbolcular…

Süper Lig’in iddialı takımı Fenerbahçe’de kadroda düşünülmeyen Joshua King kendisine takım arıyor.

Fenerbahçe’de Ali Koç yönetimi futbolcunun 1 milyon euro olan yıllık ücretini verecek bir takım olursa ayrılığa sıcak bakıyor.

Kadroda düşünülmeyen bir diğer isim ise Brezilyalı stoper Luan Peres, geçen sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle risk almak istemeyen yönetim futbolcudan kulüp bulmasını istedi.

Fenerbahçe, Luan Peres'i iyi bir fiyata satması durumunda gündemine bonservisi Chelsea'de olan Senegal asıllı Fransız stoper Malang Sarr'ı aldı.