Fenerbahçe’den TFF’ye 7 soruluk mektup

Fenerbahçe’den TFF’ye 7 soruluk mektup

Fenerbahçe Spor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) 7 sorunun yer aldığı bir mektup gönderdi.

Fenerbahçe yönetimi, TFF'ye 7 soruluk mektup gönderdi.

Sarı Kanaryalar, mektupta Fenerbahçe-Samsunspor ve Galatasaray-İstanbulspor maçlarında görev alan hakem Bahattin Şimşek’in oyun içindeki yönetimine dikkat çekti.

TFF'YE SORDULAR

Fenerbahçe’den TFF'ye giden mektupta Mehmet Büyükekşi ve onun nezdinde tüm sorumlulara şu sorular yönetildi:

  1. Bahattin Şimşek Fenerbahçe-Samsunspor maçında infial yaratan kararından sonra hangi dayanakla birkaç gün sonraki Galatasaray maçına atanmıştır?
  2. Galatasaray-İstanbulspor maçında görmezden gelinen ve uygulanmayan faul kararı Fenerbahçe maçında neden uygulanmıştır?
  3. Futbolda kurallar renkler özelinde farklı mı uygulanmaktadır?
  4. Maçın 67’nci dakikasında sadece Mauro Icardi’nin ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golü 4.30 dakika incelenmişken, 5 dakika uzatma vermek yeterli midir?
  5. Maç o an 2-1 Galatasaray’ın üstünlüğüyle değil de 1-1 berabere olsaydı hakem Bahattin Şimşek müsabakaya yine 5 dakika mı ilave edecekti?
  6. Sadece bir maçta yapılan üç bariz hatalı müdahaleye dair tüm kamuoyu sorgulama yaparken Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun yorumu, görüşü, değerlendirmesi ne olmuştur?
  7. İki takım arasında hakemlerin standartsız kararları dolayısıyla yaşanan bu adaletsizlik karşısında tutumunuz ne olacaktır?