Fenerbahçeli taraftara Alex sürprizi

Fenerbahçeli taraftara Alex sürprizi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kurucusu olduğu 1907 Fenerbahçe Derneği'nde yaklaşık 2 hafta önce yapılan toplantıda Alex, Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel için jübile yapılacağı iddia edildi.

Sezon başından bu yana Fenerbahçe tarafından aktif olarak kullanılan Youtube platformu, dev bir proje için hazırlanıyor. İddiaya göre 3 kişilik dev bir jübile planlanıyor.

Fenerbahçe de aktif şekilde kullandığı platformlardan biri olan YouTube'dan ilk olarak 500 bin lira gelir elde etti. Hazırlık maçlarının yayını, yeni transferlerin duyurulması ve kulüple ilgili birçok görselin burada yer almasının geliri katlanarak arttırdığı öğrenildi.

Sözcü'de yer alan habere göre, sarı-lacivertli yönetim bunun üzerine 'YouTube Katıl'ı daha aktif kullanma kararı aldı.

JÜBİLE HAMLESİ

Başkan Ali Koç'un, kurucularından biri olduğu 1907 Fenerbahçe Derneği'nde 30 Eylül'de katıldığı toplantıda bu konuyu dile getirdiği öğrenildi. Bu göre sarı-lacivertli yönetim, kulübe büyük hizmetlerde bulunan üç oyuncusu için bir jübile planlıyor ve bunun YouTube'da yayınlanması düşünülüyor.

Alex de Souza, Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'in jübilesi için Koç'un "Hiçbir televizyon kanalına satmayı düşünmüyoruz. Youtube Katıl'da yayınlamayı düşünüyoruz" dediği öğrenildi.