Fırat Aydınus PFDK’ya sevk edildi

Fırat Aydınus PFDK’ya sevk edildi

Yardımcısı Yusuf Bozdoğan’a küfrettiği öne sürülen hakem Fırat Aydınus tedbirsiz olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Fırat Aydınus’un Yeni Malatya-Başakşehir maçı sonrası yardımcısı Bozdoğan’a küfrettiği, ikili arasında soyunma odasında kavga çıktığı iddia edilmişti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), iki ismin de tedbirsiz olarak PFDK’ya sevk edildiğini duyurdu.

TFF’den yapılan açıklama şöyle;

TFF’ye tescilli Hakem FIRAT AYDINUS’un 03.03.2019 tarihli Evkur Yeni Malatyaspor – Medipol Başakşehir FK müsabakası içinde ve sonrasında futbol camiasını küçük düşürecek tutum ve davranışlar sergilemesi suretiyle “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Merkez Hakem Kurulu Talimatının 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.

TFF’ye tescilli Hakem YUSUF BOZDOĞAN’ın 03.03.2019 tarihli Evkur Yeni Malatyaspor – Medipol Başakşehir FK müsabakası içinde ve sonrasında futbol camiasını küçük düşürecek tutum ve davranışlar sergilemesi suretiyle “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Merkez Hakem Kurulu Talimatının 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.