Futbol dünyasını sarsan intihar iddiası!

Futbol dünyasını sarsan intihar iddiası!

Sevilla, Barcelona gibi takımlarda oynayan Brezilyalı yıldız futbolcu Dani Alves'in intihar ettiğine yönelik iddia, spor dünyasını alt üst etti.

Ünlü futbolcu Dani Alves'in intihar ettiğine ilişkin iddialar ortalığı karıştırdı.

Gece kulübünde bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan ve 4.5 yıl hapis cezası alan eski futbolcu Dani Alves'in cezaevinde intihar ettiği öne sürüldü. Dani Alves’in avukatları ve sözcüsü bu iddialara yanıt verdi.

ekran-goruntusu-2024-03-10-145119.png

DANİ ALVES CEZAEVİNDE İNTİHAR MI ETTİ?

Brezilyalı gazeteci Paulo Albuquerque'nin iddiasına göre; Brezilyalı eski futbolcu cezaevinde intihar etti ve hayatını kaybetti.

"HİÇBİR DAYANAĞI VE DOĞRULUK PAYI YOK"

Ünlü futbolcunun sözcüsü ve avukatları, basında çıkan bu iddiaları yalanladı.

Dani Alves'in sözcüsü, eski Brezilya milli takım oyuncusunun intiharı hakkındaki iddiaları yalanlarken, açıklamasında, “Bilgi, Rio de Janeiro'dan Paulo Albuquerque tarafından sosyal ağ X profilinde yayınlanmıştır. Hiçbir dayanağı ve doğruluk payı yoktur. Bu iddiayı ortaya atan sorumsuz kişiye dava açılmalı" dedi.

ekran-goruntusu-2024-03-10-145124.png

DANİ ALVES NEDEN HAPSE GİRDİ?

Barselona İl Mahkemesi, bir yılı aşkın süredir tutuklu bulunan ve hakkında 12 yıla kadar hapis cezası istenen Alves'i, 4 yıl 6 ay hapis, 5 yıl polis denetimi, 9 yıl mağdurdan uzak durma ve 150 bin avro para cezasına çarptırdı.